Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom die lijkt op film?

29 december 2011

Ik had gisteren een droom maar ik herinner me hem niet meer zo heel goed.
Ik was op een plek in de wildernis waar rare dinosaurusachtige dieren waren. En ik moest op een soort touw gaan zitten,
en dat begon te vliegen. Ik zag dat er een storm aankwam maar ik had het rare gevoel dat ik dat al eens eerder had gezien maar toen overleefde niemand het. Dus ik vloog terug en begeleide alle dieren naar de huisjes en zei dat ze hun gezicht moesten bedekken voor het zand.
Toen kwam die storm en toen ik even mijn hoofd van mijn arm wegdeed zag ik dat het dak weg was. Nadat de storm weg was gingen alle dieren terug naar buiten en ging ik weer op dat touw zitten. We vlogen helemaal naar het begin van het "park" maar er stonden allemaal hele grote beesten voor me en dat ding bleef maar vliegen dus ik dacht dat die tegen ze zou vliegen maar dat deed het niet. In het begin van dat "park" stond een soort kassa met 2 jongens en ene bleef maar lief lachen. (Ik kende hem niet).

Het leek allemaal erg op een film maar ik heb nog nooit zo'n film gezien. En ik denk dat ik het al eens eerder heb gedroomd maar dat de dieren het
toen niet hadden overleefd?

Wat betekent dit allemaal?

3 januari 2012

Niemand?

Miquele
3 januari 2012

Hoi Karlien,

Het is in ieder geval duidelijk dat je onderbewuste fantasie enorm breed is.
Het is ook een hele brede droom, je kan er niet specifiek van zeggen wat het betekent want er zit veel in, vliegen, dieren en misschien ook wel vluchten? en ga zo maar door. Misschien kan je de gebeurtenis die het belangrijkst was in je droom even in een kernwoord opzoeken?

Sorry voor mijn matige hulp, ik hoop voor je dat het lukt.