Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Douchen in een toilet

28 december 2011

Het onderwerp zegt het al.
Ik stond te douchen in een toilet. Het was in mijn ouderlijke woning, waar ik ben opgegroeid.
Ik vond het er best krap, maar het was te doen. Maakte me wel druk over het water, vroeg me af waar dat terrecht zou komen en of het huis niet onder zou lopen.

Iemand?

29 december 2011

Hoi Spirituality

Hier het anwoord op je vraag, waar het spoelwater blijft.

De douche staat symbool voor geestelijke reiniging. Als we in de droom aan het douchen zijn, willen we ons bevrijden van een geestelijke vervuiling.

Dromen over een toilet heeft niets onfatsoenlijks. In het toilet dat we in onze dromen bezoeken proberen we alleen onze lasten kwijt te raken. Het toilet schept daardoor orde in onze innerlijke huishouding.

Het huis in de droom is het symbool voor ons eigen lichaam. Het is het huis van de ziel, ons eigen ik

Ik denk dat deze droom, jou zeggen wil, dat je alles los moet laten, alle ongemakken die jij in je ouderlijk huis hebt opgelopen, moet proberen los te laten en dat jij je ook geen zorgen( het waswater) hoeft te maken waar dat blijft als jij ze hebt losgelaten, ze over spoelen je niet zo als jij je af vraagt waar het spoelwater blijft, maar als je het afvoer putje dicht hebt ge stopt, ja dat zullen ze je steeds weer over spoelen dat geld ook voor de wc als je niet steeds door trekt blijf je steeds in je eigen drek rond draaien.

Kijk Spirituality of alle afvoer systemen open zijn en alles goed door spoeld, dan kom je van je problemen of en lukt het niet met die afvoer heb je een ontstopper nodig in de form van een hypno of regessietherapie nodig

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

29 december 2011

Ook hier bedankt voor uw reactie!