Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vingertopjes

25 december 2011

vannacht droomde ik dat ik de vingertopjes van beide wijsvingers af had gehakt. de handeling kwam niet voor in de droom, alleen het beeld van de 2 vingertopjes die er af waren en mijn eigen handen zonder wijsvingertopjes. Er was geen bloed, angst of pijn. Mijn moeder kwam langs in de droom, maar haar wilde ik niet laten schrikken en dus verborg ik mijn wijsvingers en dekte de vingertopjes af.

26 december 2011

Hoi missmeg


Vingers zijn het centrum van onze tastzin. Wie over vingers droomt heeft in het waakbestaan vaak een grotere behoefte aan handelingsvrijheid.

Raak je in de droom een of meerdere vingers topjes kwijt dan wordt je handelen in het waakbestaan beperkt

Wie in de droom zijn eigen moeder ziet heeft in het waakbestaan gebrek aan zelfbewustzijn.

Het bloed is het symbool van levenskracht en de zetel van de ziel. Het betreft hier wel de lichamelijke ziel en niet de geestelijke.Er was geen dloed te zien, hoe staat het met je energie?

Wat betekent nu die droom voor jou, ik denk dat je veelste kort energie hebt en zelf bewustzijn, waardoor je vaak in de war bent en niet goed weet wat je moet doen en ook dat je vaak heel moe kan zijn,verder lijkt het wel of je last hebt van je onder rug je maag of je buik en verder wordt het tijd dat meer laat zien wie je bent en je niet meer in de hoek laat drukken .

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.