Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vriendin droomt over schoolvriend

24 december 2011

Hallo allemaal,

Laatst sliep ik bij mijn vriendin & samen zijn wij heel gelukkig. Natuurlijk hebben wij ups & downs en de laatste week hadden wij een flinke down. Ze dacht dat ik contact zocht met meisjes. Later bleek het gewoon niet waar te zijn en had ze spijt. Het deed haar heel veel pijn.

Nu zijn we weer op de goede weg. Het gaat weer veel beter, maar we moeten wel 'wennen' aan het opbouwen natuurlijk. Laatst sliep ik dus bij haar na een lange nacht en hebben we het gezellig had. Gewoon lief tegen elkaar kruipen (geen seks) en in elkaars armen in slaap vallen... klinkt goed tot zover.

De volgende morgen had zij zin in meer en dat gebeurde ook. Maar bij het omkleden vertelde ik haar dat ik raar gedroomd had. En zij vertelde toen ook dat ze heel erg raar gedroomd had. Ze had gedroomd dat ze met een schoolvriendje een relatie had (ik weet dat de desbetreffende persoon in het echt enorm veel humor heeft, maar niet aantrekkelijk is). Dat heeft zij overigens ook gezegd.

In ieder geval, in die droom had zij dus een relatie met die schoolvriend en kwam ze mij voortdurend tegen! Zij schaamde zich dan kapot & voelde zich dan ongemakkelijk.

Ik vraag me nu af wat deze droom betekent. Vandaar ook deze post.