Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Bizarre dromen

Lea
18 december 2011

Hallo allemaal,

Ik ben een 16-jarig meisje en ik droom de laatste tijd hele bizarre dromen.

De eerste droom die ik had ging over mijn oma (die al ongeveer 5 jaar is overleden) die op sterven lag. Ze lag in het bed van mijn ouders en ik zat/stond erbij en was met haar aan het praten. Toen ze in mijn droom bijna dood ging moest ik huilen, ik werd ook huilend wakker.
Mijn tweede droom ging over mijn oude oppas (die 5 jaar geleden voor het laatst op me pastte. Ze stond voor onze huisdeur, en toen ik de deur open deed zag ik haar daar staan, maar ze leek wel een skelet. Je zag wel huid, maar ze was zo mager dat je haar botten kon zien zitten. Ze stond op het punt om dood te gaan.
Mijn derde droom ging ook weer over mijn al overleden oma. Ik heb deze droom vannacht gedroomd. We waren met de hele familie in een bos, de zon scheen en alles was gezellig. We wisten echter dat mijn oma dood zou gaan. Op het moment dat mijn oma dood ging lag ze tussen de bruin/oranje herfstblaadjes. Ineens was de rest van de familie (dat zijn er nogal wat) uit beeld en stond ik met mijn vader naast mijn oma. Mijn vader barstte in tranen uit (de laatste keer was toen hij te horen kreeg dat mijn oma écht dood was) en zei iets als: sorry mamma, dat ik in dit laatste half uur alleen maar moest letten op de chaos (want onze familie is één grote chaos, ik kan het ook niet heel goed met ze vinden). De familie was weer bij elkaar, we stonden bij mijn oma, en ineens begon iedereen te lachen en leken we net een superleuke familie. Toen ging ze dood en barstte ik ook in tranen uit, zo werd ik ook wakker.

Gigantische uitleg, sorry daarvoor! Ik hoop dat iemand mij kan vertellen of er een betekenis achter zit, want ik weet me geen raad met deze dromen.

Groetjes,
Lea

18 december 2011

Hallo Lea een logische verklaring voor je dromen :
je droomt over de gebeurtenissen die veel indruk gemaakt hebben op je..

Ook kan het zo zijn dat je oma je iets wil duidelijk maken in de trand van een droom,
dit kan inderdaad erop duiden dat je oma zou willen dat je t goed zou kunnen vinden met de rest van de famillie of igg,
dat de famillie goed met elkaar zou kunnen omgaan..