Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wat moet ik doen.. //depri

DREAMERx
27 november 2011

hallo,
ik ben een meisje van 15. Ik heb een beste vriendin en we kennen elkaar sinds de basisscool we hebben elkaar een hele lange tijd niet gesproken jaren.. sinds vorig jaar hebben we weer contact en zijn we weer beste vriendinnen en onvoorstelbaar hoeveel gemeen we nog hebben of niks is veranderd. Ik ben door haar ex gekoppeld aan zijn neefje. Ik heb hem nog nooit echt gezien. Maar we hadden meteen al een klik. We houden van dezelfde muziek en we konden goed over dingen praten samen. En hij neemt me aan om wie ik ben wat ik heel leuk aan hem vind. En als ik verdrietig of boos ben maakt hij me aan het lachen. We cammen wel vaak. Maar we hebben al verkering gehad maar het is al heel vaak uitgegaan.. Maar toch vind het ik zo raar het lot hebt je elkaar samen gebracht om elkaar te ontmoeten denk ik dan en dan moet al die ruzies erbij zitten en nu is het meer dan tien keer uit gegaan. En ik hou van hem en het is moeilijk om over zoiets heen te komen. Want heb er nog steeds moeite mee dat het uit is. Maar dan vraag ik me af waarom ontmoet ik zo'n fantastische jongen waar ik dingen gemeen mee heb zoals muziek, eten, skate boarden en long boarden. Maar waarom ontmoet ik zo'n geweldige jongen en dan zit ik met zoveel pijn omdat het zo is afgelopen. En hij weet altijd hoe ik denk en hij weet als er iets dwars met me is. en ik weet het andersom als met hem er iets is. Vanacht droomde ik dat ik bij hem.. en het was best vervelend moment toen me wekker af ging om mijn hond uit te laten. Maar wat moet ik nou? Er moet een reden zijn waarom ik toevallig opeens zo iemand ontmoet met wie ik zoveel gemeen heb. Maar met welke reden is het?

27 november 2011

Hallo Dreamertje,

je komt elkaar niet zo maar tegen. Je bent gekoppeld. En dat het klikt is alleen maar meegenomen. Jullie houden van een paar dezelfde dingen. Alles heeft zn tijd nodig. Je bent nog zo jong. Je moet de wereld nog ontdekken. Laat alles op zn beloop. Als jullie echt voor elkaar bestemd zijn komt echt
alles goed. Je bent 15 en denk dat een ECHTE VASTE relatie misschien nog beetje te vroeg is voor jullie en dat het daarom al meer dan 10x uit is gegaan. Wees goed vrienden en wie weet............Is dit je 1ste echte liefde??? De 1ste liefde is heel speciaal . Die blijf je je leven lang koesteren. !ste liefde betekend ook 1ste liefdesverdriet........... Ga leuke dingen doen met je vriendinnen en probeer er niet de hele dag aan te denken. Ook dit liefdesverdriet gaat (langzaam) over!

Dikke kuzzzzz van iemand die ook heel veel liefdesverdriet heeft gehad .