Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

moord

16 jaar geleden

de laatste tijd droom ik vaker (bijna altijd) dat ik mensen vermoord. dit zijn mensen die ik niet ken, maar ik vermoord ze op een heel langzame en pijnlijke manier. kan iemand mij vertellen wat dit zou kunnen betekenen of heeft iemand dit eerder ook meegemaakt en wat ermee gedaan?
het komt ook voor dat ik in mijn droom mezelf zie hoe ik mensen vermoord uit andermans ogen zeg maar.

alvast bedankt voor jullie reactie, hoop dat iemand me hiermee verder kan helpen, want durf niet meer te gaan slapen

16 jaar geleden

Beste anonymous

Als je bang bent om te gaan slapen dan raad ik je aan een dromenvanger te gaan kopen die zorgen ervoor dat je meer dromen krijgt en geen n8merrie's meer krijgt het helpt echt want ik heb dr ook een!;)
En wat de droom betreft het betekend dat als je boos word je het moeilijk vind om je in te houden en snel gaat stressen de droom betekend ook dat je snel jaloers word op andermans spullen die mooier zijn probeer je in te houden! tip: als je boos bent moet je je boosheid inhouden door tot 10 te tellen en dan heel diep zuchten soms helpt het! (de dromenvanger moet wel boven je bed kijk maar bij google daar typ je dromenvanger en daar ergens kun je hem kopen! suc6 verder!!

16 jaar geleden

Hey,

Dit vond ik op de site
Als je droomt dat je een moord gepleegd hebt, duidt dit op het beeindigen van een oude (slechte) gewoonte of denkwijze. Het kan ook het eind van een verslaving betekenen. Een ander uitleg van deze droom is dat je veel onderdrukte woede hebt, naar jezelf of naar anderen. Moord-dromen komen trouwens vaak voor als je niet lekker in je vel zit.<br /> <br /> Wanner je getuige bent van een moord, duidt dit op een diepgewortelde boosheid op iemand. Denk er eens aan of het slachtoffer een eigenschap van jezelf symboliseert dat je kwijt wilt.<br /> <br /> Als je zelf vermoord wordt, suggereert de droom dat een belangrijke relatie verbroken is en je af wil sluiten van je emoties. Het staat tevens voor ongebruikte talenten.

Suc6

Groetjes Anneke