Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Andermans droom wat blijft malen..

10 jaar geleden

Dit is officieel niet mijn droom maar het houd me gruwelijk bezig, meer ook omdat ik over diegene dezelfde nacht heb gedroomd.

Het is de vriend van mijn beste vriendin. Ze hebben een goede relatie en er is verder niets aan de hand maar we kunnen het goed met mekaar vinden.
Nu had hij gedroomd dat hij samen met mij voor het altaar stond en met me ging trouwen i.p.v. mijn vriendin. Ik kan verder weinig vinden over het aspect ''altaar'' als alleen zelfopoffering of iets in die richting. Maar ik zou niet weten wat. In diezelfde nacht hij dit droomde heb ik ook over hem gedroomd dat ik met hem mee moest in de auto en we reden continu rondjes. Het klinkt ontzettend vaag maar het hield me behoorlijk bezig. Misschien kan iemand me meer duidelijkheid geven in deze dromen, alvast bedankt!

Groetjes

10 jaar geleden

Hoi dromer 1

Een beetje een vreemde droom, maar zal het proberen.

Zien dat er bij het altaar een huwelijk wordt voltrokken of zou worden voltrokken voorspelt zorgen van vrienden en het overlijden van ouderen, deze droom kan ook op je zelf slaan.

Het vervoer staat symbool voor de manier waarop wij ons levenspad bewandelen. De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.

Het rijden in de droom is het symbool voor het voorbewegen in het leven. Het rijden duidt dus op het vooruitkomen in het leven, op het streven naar bepaalde waarden.

Dromen dat u wild in het rond rent of laat rijden voorspelt dat u een lelijke val zult maken of een ongeluk krijgt.

Ik denk dat je moet leren om op eigen benen leren staan, als dat nog noet gebeurd is

Ik denk ook dat je de komende tijd wel op moet passen, en het vragen van hulp van anderen een poos uit moet stellen

Dat zijn de betekenissen van je droom symbolen voor zover ik ze kan vinden.


Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

10 jaar geleden

Hoi Hans,

Heel erg bedankt! Hier kan ik zeker iets mee.. vooral het feit dat ik me laat rondrijden slaat een beetje op de situatie.. bedankt!

Groetjes