Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een lachspiegel?

mushroom
16 jaar geleden

hallo!

vannacht droomde ik, dat ik in mijn eigen slaapkamer uit bed ging, voor de spiegel ging staan, en ineens zag ik alles alsof ik in een lachspiegel keek. ik zag mezelf overal, in allemaal hoeken, op het plafond, alles was wazig, en ik kon niet goed meer zien, dus ben ik kruipend op de tast terug mijn bed in gegaan. toen ik in bed lag, kwam ik erachter dat ik dingen van dichtbij wel gewoon normaal kon zien. Ik heb geen flauw idee wat dit betekent, kan iemand mij hiermee helpen?

mushroom
16 jaar geleden

oja, en ik weet niet of dit van belang is, maar toen ik er zonet toen ik wakker werd over nadacht, vroeg ik me af of ik toen wakker was of droomde.
't was wel een droom, maar alles was heel realistisch.

16 jaar geleden

wanneer je jezelf ziet in een spiegel geeft het aan dat je nogal onzeker bent over jezelf.(en als je er anders uitzag in de spiegel betekend het dat je zo eruit zou willen zien of juist niet) het betekend ook dat je je leven zou willen veranderen. als je meer spiegels in je droom hebt betekend het dat je verborgen karakters hebt. Als je hiermee niks kunt dan zoek je maar rustig verder. PS: slaap fijn;)

Bijlagen:
openen | downloaden - 3737.png (135.7 KB)
mushroom
16 jaar geleden

hmmmjaaa dat klopt wel zo'n beetje. dankjewel :)
verder vraag ik me wel af wat dat met m'n ogen nou had te betekenen
'k kon niks meer zien van veraf, of in ieder geval dat zag ik allemaal wazig

16 jaar geleden

dat met je ogen?? ow jah vergeten:)) nou dat betekend dat je mischien later wel een bril moet nemen of contactllenzen dat je droom je dat van tevoren wil aangeven1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 jaar geleden door Elyon.

16 jaar geleden

Dat je van veraf wazig zag, kan misschien ook betekenen dat je je misschien ergens beter in moet verdiepen voordat je het helemaal begrijpt.
Misschien klinkt het heel raar zoals ik denk dat het ongeveer is, hoor. XD Maar umm..
Als je dus onzeker bent over jezelf, betekent het misschien dat je het van een te verre afstand bekijkt. Als je je meer verdiept in jezelf zeg maar, vind je de goede eigenschappen van jezelf.
Ik hoop dat je er wat mee verder komt, hehe. X3

Ciaao!