Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn ex verteld me "nog 3 maanden"... Waarom?

maaike
25 februari 2008

Ik heb zo’n 8 jaar geleden een hele prettige relatie gehad. Wij hebben elkaar los gelaten omdat het op dat moment beter was en zijn elkaar uit het oog geraakt. Nu ben ik hem in mijn droom tegen gekomen (hoe is mij totaal niet duidelijk). Hij keek me aan en vertelde mij “Nog 3 maanden”. Ik vroeg hem nog of hij ook aan het aftellen was, en zijn antwoord was ja. In mijn droom voelde het alsof wij elkaar over 3 maanden weer mogen zien en wij er allebei er heel erg naar uitkeken.

Het was heerlijk wakker worden, ik voelde me echt heel goed en gelukkig, alleen blijven de woorden "nog 3 maanden" heel erg in mijn hoofd hangen, en ik heb geen idee waarom.


Weet iemand iets meer te vertellen over deze droom?

Groetjes Maaike

26 februari 2008

De droom geeft aan dat je zeker weten een nieuw vriendje krijgt en dat het ongeveer nog 3 maandjes duurt of langer. De droom geeft ook aan dat je in die tijden steun nodig hebt en er niet alleen voor hoeft te staan. Als je er niks mee kunt dan wens ik je veel suc6 met verder zoeken!

Bijlagen:
openen | downloaden - Afbeelding 020.jpg (70.6 KB)
maaike
26 februari 2008

Hoi Elyon,

Bedankt voor je antwoord. Of ik er wat mee kan? nou niks meer dan afwachten, maar een nieuwe vriend krijgen is zeker geen slecht nieuws haha. Ben benieuwd....

Nogmaals bedankt

groetjes Maaike