Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

tandenknarsen

joris
24 februari 2008

In mijn droom bijt ik zo hard met mijn tanden op mekaar dat het voelt alsof ze kapot gaan springen. Het voelt zeer beangstigend aan omdat ik mijn tanden niet van elkaar kan halen. Dit blijft dan duren totdat ik na een tijdje wakker schiet. Ik weet dan totaal niet te zeggen of ik werkelijk zo hard met mijn tanden op mekaar heb gebeten of als het enkel gedroomd was. Ik word regelmatig zo wakker, nu al zeker een keer of 5. Heeft dit ook een betekenis?

26 februari 2008

Beste joris

alle dromen hebben een betekenis dus de jouwe ook! Het betekend dat je niet snel uit het veld bent te slaan en niet snel opgeeft je hebt doorzettings vermogen en bent bereid om elk gevaar aan te gaan soms ben je wat onzeker maar het komt toch altijd goed! en dromen lijken echt dus het was waarschijnlijk gwneen droom tip: bereid je voor op zo'n droom door er de hele n8 als het moet erov er na te denkne hoe je die droom aan gaat pakken probber tijdens de droom aan jezelf vragen te stellen zoals waarom bijt ik op mn tanden? dat helpt echt! suc6 verder!

fg
4 november 2012

HMM

Stefan
13 januari 2014

Ik heb precies het zelfde, ik word ook heel onrustig wakker en kan me de droom vaag herinneren in filmflitsjes heb jij dat ook?