Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Deskundige kijk op mijn droom, misschien van groot belang.

Lianne
10 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik heb mij eigenlijk nooit bezig gehouden met spirituele zaken.. Maar nu zit ik een een bepaalde periode van mijn leven die kort gezegd veel op zijn kop zet. Hoe en wat laat ik liever in het midden omdat ik jullie deskundige kijk niet wil beïnvloeden met de dingen die er op dit moment bij mij aan de hand zijn.

Ik heb in deze tijd een droom die zo sterk/duidelijk/helder is dat het lijkt alsof ik daar iets mee moet doen, alsof het me iets wil vertellen, maar ik kan het niet plaatsen omdat het ook zo'n maffe droom is. Willen jullie mij helpen deze droom te ontleden? Zegt het iets over mij zelf op dit moment? Is het een waarschuwing? Wat is het? Deze droom komt op dit moment elke ochtend terug op de zelfde tijd. De droom bestaat elke keer uit 2 delen en is een beetje raar.

De droom: deel 1
Ik ben met onbenke mensen van mijn leeftijd op de parkeerplaats van het appartement (waar ik vroeger met mijn moeder en zus gewoond heb). Er staan auto's geparkeerd maar veel van die auto's lijken wel sloop auto's. Ik ben met iemand een auto aan het repareren (ik dacht dat diegene van vroeger op school is maar opeens weet ik dat niet meer) opeens komt zijn moeder en zegt dat het tijd is om te gaan. Dan ben ik alleen op de parkeerplaats.

-Hier stopt het 1e gedeelte en opeens ben ik ergens anders..-

Deel 2
We zitten op een schip/boot. Op de zee en de zee is wild veel golven en een donkere lucht. Ik ben samen met oud klasgenoten op de boot al weet ik niet meer precies wie iedereen is (dat is lang geleden) toch waren er een aantal die ik weldegelijk herken als oud klasgenoten. (Op de boot zijn er verder geen mensen/familie/vrienden die ik in werkelijkheid zie in mijn dagelijks leven). Er hangt een gespannen sfeer op de boot. We moeten eten in groepen maar dan blijkt dat er niet voldoende eten is voor de groep waarin ik ben ingedeeld, en dat terwijl we midden op zee zitten en nog lang niet ergens aankomen. Opeens komt er nog een veel grotere boot voorbij die veroorzaakt zoveel golven dat onze boot omslaat en op zijn kopt in water ligt. We zitten nu dus onder water, ik zie mijn oud klasgenoten ontsnappen ze zwemmen voor mijn neus naar de opening om boven water te komen maar ik zit vast aan iets, ik kom niet los, ik zie nog een meisje (die herken als een vriendinnetje van heel lang geleden) naar mij zwaaien terwijl zij Naar boven zwemt.. Dan wordt alles zwart en ben ik me ervan bewust dat ik nu verdrink..

Dat was de droom die ik dus elke ochtend in deze periode opeens heb. Wat betekenen deze dingen? Kan iemand mij helpen met het ontleden van deze droom? Even voor de duidelijkheid ik heb in mijn dagelijks leven niets met boten,school,eten,en ook niet met oud klasgenoten haha.

Alvast bedankt, groetjes Lianne!