Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

chaotische droom over baby, inbraak,honden, ...

10 oktober 2011

Deze nacht ben ik van mijn droom wakker geschoten

ik droomde dat ik een bezoekje had gebracht in een kliniek, daar ben ik bevallen van een kindje. Ik was wel alleen bevallen...in de kamer was verder niemand te bespeuren. Daarna ben ik blijkbaar gewoon naar huis gegaan of het was de normaalste zaak. (er waren daarvoor wel geen tekens dat ik zwanger was)

Na een 3-tal dagen was ik helemaal in paniek omdat ik vergeten was dat ik de baby in mijn kamer had vergeten (het was de jeugdkamer van toen ik nog bij mijn vader woonde) ik geraakte plots overstuur en was bang om naar de kamer te gaan en te zien dat mijn baby gestorven was na 3 dagen zonder eten.( ik werd toen ook echt wakker omdat ik zo bezorgd was over de baby, het leek net echt, daarna viel ik terug in slaap en de droom ging gewoon verder) Toen ik ging kijken leefde het nog, en de baby zag er gezond en dik uit. Ik probeerde borstvoeding te geven, eerst had ik schrik dat mijn tepel pijn zou doen, maar toen de baby er aan zoog kwam er gewoon geen melk uit. Ik dacht toen...straks moet ik eens aan met mijn andere borst proberen maar waarschijnlijk zal het ook niet lukken omdat er al 3dagen verstreken zijn en ik de baby niet meteen aan de borst had gelegd. Ik besloot om naar de apotheker te gaan om melkpoeder te gaan kopen. Maar in de loop van de dag was ik weer met andere dingen bezig en was ik het weer vergeten. Maar tegen sluitingstijd herinnerde ik me weer dat ik eten moest kopen voor de baby. Ik dacht nu bij mezelf : hij zal nu wel omgekomen zijn hoe kon ik nu de baby weer vergeten?

Ik ging naar huis maar de baby was kerngezond, ik gaf hem de fles en bemerkte dat de baby stevig was, zijn hoofdje was zo stevig en hij probeerde zelf al wat te lopen. Ik was verwonderd.
Maar daarna begon ik me zorgen te maken omwille van wat de mensen zouden denken, hoe had ik van een baby kunnen bevallen zonder dat iemand het wist en wie was de vader. Ik maakte me zorgen om wat mijn ex wel zouden denken, dat ik met een andere man had geslapen, maar ik wist niet met wie...en wat zou mijn vader wel denken?

Dan realiseerde ik me dat ik nog geen naam had gegeven aan de baby, en ik had nog maar een paar dagen om die bij de gemeente te registreren.(het gaf me stress) Maar ik kon geen naam bedenken. Toen vroeg ik aan mijn 2 oudere dochters om een naam voor de baby te vinden.

plots bevind ik mij in een andere situatie: ik ben met mijn man (onbekende man in mijn droom) van plan om in een huis in te breken omdat daar ergens op zolder veel geld ligt, we hadden het al een paar keer gedaan. Maar plots krijg ik een slecht gevoel en zeg ik tegen mijn man, we mogen het niet doen want ik heb een slecht voorgevoel. Maar hij is koppig en kruipt op een paar balken en alles begint enorm te kraken en lawaai te maken. Ik weet dat de inwonenden wakker worden dus ik vlucht weg uit een raampje naar een plat dak om daar te gaan schuilen.(heb veel angst om betrapt te worden) Mijn man wordt betrapt en een beetje daarna ik ook
we worden naar een soort van refter geleid, en iedereen doet daar heel gewoon, lacht en praat. Precies of er niets gebeurd is en ik wordt helemaal niet beschuldigd ofzo. het lijkt niemand te interesseren.

een beetje daarna zit ik aan een tafel met andere mensen, de tafel is gedekt maar ineens zie ik een man met 2 dobbermannen lopen en ik hoop dat hij niet naar mijn richting komt omdat ik schrik heb van die honden. De man gaat aan mijn tafel zitten en de honden zitten onder tafel aan mij te snuffelen. Ik verstijf van de schrik en voel hoe de honden aan mijn handen liggen te ruiken die op mijn schoot liggen. Omdat ik schrik heb dat ze mij gaan bijten doe ik teken met mijn ogen naar die man om hem duidelijk te maken dat hij de honden moeten roepen, maar die man heeft niets door en ik durf niet te spreken. Maar blijkbaar is de angst niet nodig want de honden doen niets.

Beetje daarna loop ik op straat en herinner ik me dat ik met een vriendin heb afgesproken dus probeer haar te bellen, wanneer ik haar aan de lijn heb wordt het gesprek onderbroken door een reclame spotje, ik blijf doorpraten en vraag of ze me kan horen, ik denk dat ze me hoort maar ben niet zeker dus ik besluit naar de discotheek te gaan en daar ontmoet ik paar vriendinnen met wie ik afgesproken heb, de sfeer is een beetje raar het is net of het hun niet interesseert of ik er ben, ik vind ook dat er niet veel volk is.

daarna ben ik terug gestresseerd omdat ik nog steeds geen naam heb gevonden voor de baby en dan wordt ik wakker.

tOen ik wakker werd voelde ik me heel vreemd, een beetje leeg. Ik weet echt niet wat ik hiermee moet....zoveel informatie in 1 droom. Kan iemand hier iets uithalen? Voor mij is dit te chaotisch

groetjes,

angela