Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

rare droom

anoniem
16 jaar geleden

hallo

ik had vandaag een hele gekke droom

me ouders zijn zo 2 jaar geleden gescheiden ( me ma was vreemdgegaan weet niet of het er iets mee te maken kan hebben) en ik zie me ma niet meer heb haar 2 jaar niet gezien of gesproken.

maar waar me droom dus overging is:
me ma en haar vriend kwamen bij ons naar binnen en trokken bij mij en me pa in, mijn pa deed er niks aan terwijl in het echt helemaal gek word als hij haar ziet.
en ik kreeg ruzie en heb sloeg die vriend de hele tijd maar het deed geen pijn bij hem en na een paar ruzies deed het wel pijn bij hem en toen ik goed keek leek hij heel erg op mijn vader.
en schrok ik wakker!

ik heb geen idee wat dit zou kunnen betekenen misschien dat iemand van julie me kan helpen

16 jaar geleden

Beste anoniem

het kan betekenen dat de ruzie met je vader en moeder iest minder word en die vriend van je moeder toch wel erg op je vader lijkt en toch wel aardig is het kan ook betekenen dat hij juist NIET aardig is maar dat ligt er ook aan hoe je hem in het echt vindt. Het betekend ook dat je je niet kan inhouden als je boos bent en snel in de aanval gaat en wilt. Het betekend ook dat graag andere mensen wilt helpen en niet zo goed tegen veranderingen kan.

Hopelijk kun j hier iets mee!

mustafa
16 jaar geleden

miss mis je, je moeder veel en je wilt dat ze weer bij jouw en je vader intrekt.
maar dan zonder die vriend daarom had je zoveel ruzie met hem
en op het laatste moment leek hij nogal veel op je vader miss heeft dat te maken met dat jij heel graag je vader en je moeder weer bij elkaar wilt zien.
pease moessie ;)

anoniem
16 jaar geleden

echt bedankt allemaal hier kan ik wel wat mee dank u wel :D