Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

oude middelbare school

20 september 2011

Vannacht had ik een droom over mijn oude middelbare school.
Vorig jaar mei ben ik geslaagd, en ik moet toe geven dat ik het er toch best moeilijk mee heb deze periode en plek los te laten.. ik mis mijn vrienden, ik mis het gezellige gebouw, de leuke leraren, leuke vakken etc..het was echt mijn tweede thuis.
Nu heb ik een tussenjaar waar in ik werk en is mijn leven ineens een stuk.. volwassener en killer.
Het lijkt alsof die roze wolk waar in ik leefde ineens uit elkaar geknapt is.
In ieder geval, ik droomde dus dat ik op mijn school bezig was met een open dag voor de komende nieuwe leerlingen.
Daarnaast heb ik een coördinator gehad die ik helemaal geweldig vond, hij hielp me met bepaalde dingetjes waar ik het toch wel moeilijk mee had, en we hadden altijd iets..een soort van speciale band..(misschien vond ik hem ergens wel leuk??).In ieder geval ..hij interesseerde me enorm.
Ik stond in het kermis gedeelte waar we suikerspinnen draaide, popcorn pofte etc, en het was een hele warme zomerdag.
Ik merkte dat ik constant expres langs mijn oude coördinator liep om hem te kunnen zien, maar hij zag mij niet, en ik kon de deur in het glazen raam ook niet vinden waar hij achter stond.
Toen ineens zat ik in een lokaal waarin we een vak kregen dat ik nog nooit had gehad, en het was heel belangrijk dat je het begreep, en dat deed ik dus niet.
Totaal overstuur begon ik over de gangen te rennen op zoek naar die coördinator, tot ik ineens keihard tegen hem opknalde.
In tegenstelling tot heftige seks/innig zoenen/ of ieder ander ding dat met aantrekkingskracht en verlangen te maken hebben, veranderde ik in een klein zes jarig meisje, gaf hij me een kus op mijn voorhoofd, pakte hij me bij mijn hand, en bracht hij me weer naar die zomerse open dag waar mijn droom begon..
Ik loop er al de hele dag mee rond en het voelt ook alsof ik nog niet helemaal wakker ben omdat het zo'n intense droom was..

21 september 2011

Ook ik heb een droom gehad, waarin een leraar waar ik gevoelens voor had in voor kwam... (zie droom vraag over naar het toilet gaan in je dromen, de meesten gaan er bij bedplassen)

In mijn droom heeft mijn leraar mij geleerd mijn droom te sturen... Daar is hij ook leraar voor... Om je iets te leren...uitspraak:leer...aar Snappie?

Jouw leraar leert je ook wat, daarom ben je natuurlijk opeens een zes jarig meisje...Probeer zelf te denken wat hij je wou leren...