Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zwanen en slangen

Bianca Slegt
18 september 2011

Ik droomde vannacht over een jonge zwaan (bijna volwassen). In het echte leven ga ik ook met zwanen in de buurt om en daar ging de droom dan ook over.

Het was een zwaan die wat schuw was, ik probeerde wat vertrouwen te winnen opeens ging de zwaan blazen tegen me en leek zijn kop in een slange kop te veranderen... Jee, je lijkt nu wel een slang, zei ik nog. Ik keek om en zag dat mijn man er ook was. De slang/ zwaan leek bang te zijn voor mijn man en werd panisch. Hij ging steeds harder blazen, uiteindelijk keek de zwaan mij weer aan en nam een dreigende houding aan met zijn slangenkop. (witte slang dus) van pure angst ging de zwaan plassen, een behoorlijke grote plas liep van het nest af... Ik was zeer verbaasd dat deze zwaan kennelijk kon plassen.

19 september 2011

Hoi Bianca Slegt

Zwanen staan meestal symbool voor liefde

Wie al getrouwd is, heeft meestal de angst dat de relatie langzaam aan sterft.

De slang is een oud symbool met een dubbele betekenis.

Wie over de eigen echtgenoot of echtgenote droomt doet er goed aan er op te letten wat er allemaal in de droom gebeurd. Pas dan kan de verschijning van de eigen partner op een juiste manier worden uitgelegd.

Een droom over urine voorspelt een slechte gezondheid en ruzie met vrienden.

Dat zijn de symbolen van jou droom

Wat kan dit voor jou betekenen, problemen met je man?, Of met iemand anders ik denk dat je goed je ogen open moet houden.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

19 september 2011

Bedankt Hans!
Het klopt geloof ik wel... Inderdaad gaat het niet goed met mijn relatie, daarom blies de zwaan misschien naar mijn man? Onlangs ook een miskraam gehad, wijst dat misschien op de jonge zwaan? Vooral omdat hij op het nest zat...

20 september 2011

Hoi

Het nest in de droom staat symbool voor ons eigen huis, soms ons ouderlijk huis.

Plassen of vernielen we in de droom zelf een nest dan zullen we in het waakbestaan iemand kwijt raken door onze eigen toedoen.

Je vraag?

Onlangs ook een miskraam gehad, wijst dat misschien op de jonge zwaan?

Het kan wel wijzen op een grote terluurstelling wat betreft de miskraam en veel tranen (water)

Alles is symbolies, kiij maar weer of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.