Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over beroemd zijn

Tanno
16 jaar geleden

Een paar maanden terug droomde ik dat een beroemde zanger was, samen met een paar oud-klasgenoten. Het was een optreden, en ik had plotseling een plan, maar niemand snapte me. Ik haalde een paar mensen (volgens mij Japanners, maar ik weet het niet zeker) ergens vandaan. Ze werden opgeleid voor één of ander dansje. Nog steeds snapte niemand me, behalve ikzelf. Uiteindelijk gingen de dansers op de achtergrond optreden, en toen pas begreep iedereen mijn plan. We zouden een nieuw, geïnproviseerd nummer zingen, met die dansers. Vlak voordat ik het podium op ging, gaf ik een videocamera aan één van mijn basisschooljuffen, en zei: 'Concentreer alsjeblieft vooral op mij, want ik kan eigenlijk niet zingen...' en toen werd ik wakker. Weet iemand de betekenis?

Tanno
16 jaar geleden

O ja, die juf werkte achter de schermen, en ik zag ook veel achter de schermen (we deden solo-, duet- en de-hele-band nummers). Het was in De Kuip geloof ik.

16 jaar geleden

Overigens wil ik later géén zanger worden!

16 jaar geleden

Beste tanno

De droom betekend dat je sneller dingen zegt die je niet kunt inplaats van het tegenovergestelde denk eens aan de dingen die je allemaal wel kunt! Verder zegt het dat je niet echt van toneelspelen houdt en liever gaat voetballen en het zegt ook dat je meer kunt dan je zelf denkt en geloof me mischien kun je wel heel goed dansen of presenteren!

16 jaar geleden

Dansen en presenteren is ook geen probleem, doe al een tijdje aan stijldansen, en ik heb al een aantal dingen gepresenteerd. Maar toneelspelen is wel 1 van mijn hobby's.

16 jaar geleden

okee:)