Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mijn zoontje droomt heel erg

9 september 2011

Goedemorgen,

Ik zit ergens mee en weet niet zo goed waar ik hiermee terecht kan..
Sinds een week of 6 slaapt mijn zoontje van nu 11 maanden heel erg slecht. Hij wordt ’s nachts een keer of 3-5 helemaal overstuur ‘wakker’. Tenminste, de ene keer is ie wakker en de andere keer slaapt hij nog half.
In z’n bedje laten liggen en troosten, is geen optie. Hij gaat echt helemaal uit z’n dak… Dan haal ik hem er maar uit en sus hem in m’n armen. Meestal valt hij dan weer in slaap, maar zodra ik hem in z’n bedje leg, begint het feest weer opnieuw.
Dan ga ik met hem naar beneden en leg ik hem in de kinderwagen en wieg hem even heen en weer. Dan is hij zo vertrokken, en kan ik hem in z’n eigen bedje leggen. Dan slaapt hij weer 1-1,5 uur en dan beginnen we weer van voor af aan.
Zelf heb ik het idee dat hij droomt, maar dat weten we niet zeker. Op het consultatiebureau zeggen ze dat het ‘uitproberen’ is. Zo van even kijken wie er komt. Maar dat idee heb ik dus niet. Ook hebben we van de week z’n kamertje opgeruimd, in de hoop dat daar misschien iets tussen zou zitten wat hij eng vind, maar tot op heden geen succes :(
Mijn vriend en ik lopen nu beiden op ons tandvlees en zijn echt op. Na 6 weken sloopt dit ons heel erg, en ik hoop hier misschien iets van tips of advies te krijgen!

Groetjes Sarina

9 september 2011

Misschien een optie om hem tijdelijk bij jullie op de kamer te zetten?? Het kan ook zijn dat in de woning iets naars hangt, ook een optie om het huis te roken??? Indien je erin gelooft!