Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Bioscoop/popcorn

8 september 2011

Ik droomde dat ik in de bioscoop zat met 2 pakken popcorn. Zat helemaal alleen in de zaal, toen werd er een film afgespeeld, die ik eerder al een paar keer heb gezien (in realiteit). Ben toen opgestaan en weggelopen. Weet iemand wat dit kan betekenen?

9 september 2011

Hoi Spirituality

Deze droom slaat helmaal op je zelf.

Vaak zien we in de bioscoopzaal van onze dromen een gedeelte van de film die we in het waakbestaan enkele dagen geleden hebben gezien. Toch zal de film duidelijk veranderd zijn. Hier wordt dan ook een hoofdstuk uit ons eigen leven vertoont. De film staat symbool voor de situatie waar we ons momenteel in bevinden

Voor een juiste uitleg is het van belang er op te letten met wie men eet en in welke omgeving. Ook is het heel belangrijk te onthouden wat men eet, waarvan men het eet en of het al dan niet smaakt. Het voedsel in de droom is vaak het voedsel van onze geest.

Kjk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

9 september 2011

De bedoeling was om met mijn dochter erheen te gaan, vandaar die 2 zakken. Aangekomen in de zaal was ik helemaal alleen. De film die afspeelde was die van home alone (deel 3). Dus als ik het goed begrijp, voel ik me in realitieit alleen??

10 september 2011

Hoi Spirituality

Je dochter komt er nu weer bij, waardoor de inhoud van de droom weer veranderd.

Als de eigen dochter in de droom voorkomt dan moet men er rekening mee houden dat de dochter in het waakbestaan een probleem heeft waardoor zij in de droom van één van de ouders verschijnt. Een enkele keer is het een waarschuwing dat ons gedrag tegenover onze dochter enigszins nalatig is geweest.

De vraag, of jij je alleen voelt kan je het beste zelf beantwoorden.

Dat je met je dochter zou gaan, maar die er niet was, kan betekenen dat je iets niet goed doet voor je zelf of je dochter.

Kijk maar.

Groeten H@ns.