Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vage droom over oorlog

Laura N
18 februari 2008

Hai iedereen,

Ik heb iets gedroomd wat ik zelf heel raar vind. Is er iemand die een idee heeft wat dit betekent?

Ik werd wakker en werd gewaarschuwd dat er oorlog was, ik geloofde dit niet echt en keek uit het raam. Daar zag ik net een soort bom ontploffen en zag soldaten met geweren rondlopen. Ik raakte in paniek en wist niet zo goed wat ik moest doen. Ik was erg bang dat ze aan mijn deur zouden kloppen en iedereen zouden vermoorden. Er werd toen ook aan mijn deur geklopt maar het was mijn vriend en een onbekende vriend van hem. Die deden alsof er niets aan de hand was. Later kwam ook een soldaat, die mijn buurman bleek te zijn. Hij ging via ons huis naar zijn badkamer, die muur was namelijk opengebroken (?).
Ineens waren er veel meer mensen in ons huis (woon samen). Het waren allemaal mensen die ik niet kende. Een van die meisjes gaf ineens een volle zoen aan mijn vriend en die deed daar niets aan. Ik heb haar toen aan haar haren weggesleurd en neergeslagen. Zij bleef daar liggen waar niemand iets aan deed. Toen ik daarna aan mijn vriend vroeg waarom hij niets deed zei hij waar iedereen bij was dat hij het wel lekker vond. Hij deed heel onverschillig. IK heb toen tegen hem gezegd dat als hij mij zo belachelijk kon maken waar iedereen bij was dat er iets niet klopte aan zijn karakter en heb hem (en alle anderen) de deur uit gezet.

Een van de redenen dat ik deze droom raar vind is dat mijn vriend helemaal niet zo'n karakter heeft. Waarom droom ik dat dan toch?

Liefs Laura

Tanno
18 februari 2008

Misschien waarschuwt die droom je wel dat jij en je vriend uit elkaar dreigen te gaan. Doe samen iets leuks, of praat erover met hem.