Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Omarmt en beschermt, veilig gevoel, betekenis?

Mihi
17 februari 2008

k heb vannacht gedroomd over een jongen. Als ik ergens mee zit vertel ik altijd wat er is aan hem. k ken hem niet supergoed,,, daarom vind k het ook zo apart dat ik juist over hem heb gedroomd. Voordat k ging slapen heb ik wel een heel fijn msngesprek met hem gehad.

k was aan het wandelen met hem (vlakbij het huis van mijn beste vriendin),,, en hij had zijn rechterarm om mijn schouder. Het monster dat ons wilde aanvallen,,, dacht dat hij mijn vader was, en liet ons met rust. Wij liepen verder. Toen waren we ineens op een plaats met een glazen muur zegmaar,, en daar zaten mensen die gegijzeld waren. 1 had een bom op zich. Mijn vriendinnen stonden daarbinnen te kijken,,, maar ze waren niet ontvoerd. k riep dat ze weg moesten gaan. Ondertussen had die jongen zijn armen om me heen geslagen,,, hij beschermde mij dus. Even later was hij plotseling weg en stond ik met de gijzelnemer te praten. hij zei over hoeveel minuten de bom afging. Ik gaf het door aan een paar spionen die in het huis ertegenover zaten. Ze kwamen net op tijd. Toen waren we weer op school,,, k liep omarmt met die jongen weer. Iedereen vroeg of we iets met elkaar hadden maar dat was niet zo. Het voelde heel vertrouwd en veilig. Hij gaf me een knuffel en toen was hij weg.

Weet iemand wat het betekent?

Oja, mijn vriendin(die me heel goed aanvoelt altijd, we zeggen ook heel vaak op hetzelfde moment hetzelfde) heeft vannacht ook gedroomd dat ik werd omarmt..

27 februari 2008

Beste mihi

Mischien vind die jongen je wel leuk je weet maar nooit! verder zegt het dat je niet zo snel gewond raakt en meestal voorzi chtig doet voordat je iets doet! En als je iets niet bevalt zeg je dat meteen! en je probeert zo goed mogelijk een mening over iets te geven! Hopelijk kun je hier iets mee Oh jah het zegt ook dat je je vrienden blindelings zou volgen"!