Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nachtmerrie die zich steeds maar herhaalt. >.<

17 februari 2008

Kiekeboe! =3

Sorry, het is echt een huuuge verhaal, maar ik hoop dat je misschien kan helpen.

Ik droomde begin vorig jaar over mijn vader. Ik heb hem niet meer gezien sinds mijn ouders scheidden, ik was toen 5 jaar oud. Ik weet eigenlijk ook niet of ik hem nu zou willen zien. Hij is namelijk paranoïde, hij is niet de persoon wie hij eerst was. Hij is hertrouwd, en heeft kinderen die ik dus ook niet ken. Ik heb ooit opgezocht waar hij woont, en dat hij zelf een praktijk heeft.
De nachtmerrie die ik had, freaked me out. - Ik was gewoon thuis, samen met mijn moeder, stiefvader, jongere en oudere zus. Toen ik naar beneden liep, zag ik dat een meisje, waar ik haar gezicht niet van kon zien, met lang blond haar. Ze gooide een tafel stuk in onze woonkamer, en krastte alles onder met een stift. Toen ik de kamer binnenliep werd ik heel pissig, alles was stuk. Het meisje schrok niet toen ik binnenkwam, maar gooide een stoel naar me. Ik jaagde haar het huis uit, waardoor ze heel erg op me vloekte. Ik heb er in de droom geen aandacht meer aan besteedt.
Later die dag, rond 8 uur 's avonds, zat ik samen met het hele gezin op mijn ouders' kamer. In die kamer zit een groot raam met een klein balkon, die uitkijkt op de straat. Mijn zusjes zaten op het bed van mijn ouders, mijn stiefvader staarde uit het raam en mijn moeder stond ernaast. Ik zat ook op het bed, maar verder van het raam vandaan. [dit is een beeeeetje confusing X3] Op een gegeven moment hoorde ik een auto door de straat scheuren, toen ik opkeek zag ik dat er een duistere auto langsreed, die vaart minderde toen hij langs ons huis reed. Ik zag dat de bestuurder zich half omdraaide, en een pistool vasthad. De bestuurder had een ijzige blik in zijn ogen, hij schoot mijn familie dood. Ik was heel erg overstuur, ik schoot in paniek enzo.
Toen ik wakker werd huilde ik, en kreeg geen lucht. Ik realiseerde me dus later pas dat het mijn vader was die mijn familie vermoordde in mijn droom. Dat komt waarschijnlijk omdat ik hem op foto's heb gezien.

Ik weet niet echt wat ik hiermee aan moet. >.< Deze droom herhaalt zich heel vaak, het gaat iedere keer weer precies hetzelfde. Ik hoop dat iemand kan uitleggen wat het ongeveer zou kunnen betekenen.

Alvast bedankt! ^^

Ciaao.1 keer bewerkt. De laatste keer was 3 maart 2008 door Dreamii..

Mihi
17 februari 2008

Misschien heb je het nog niet goed verwerkt dat je vader en moeder zijn gescheiden? Verder zou ik het ook niet weten, ik heb met het hele verhaal geen ervaring.. Sorry..

18 februari 2008

Bedankt dat je het gelezen hebt en dat je hebt gereageerd. ^^ Het is ook een beetje een vage droom, er valt niet echt veel mee te doen. X3

Tanno
18 februari 2008

Misschien geeft die droom aan dat je je vader écht moet gaan zien, dat je vader je mist, of andersom, zonder dat je het weet. Dat meisje was waarschijnlijk een dochter van je vader, en dat dat voorval een waarschuwing was. Waarschijnlijk wou je vader wraak nemen omdat je hem nog nooit hebt gezien. Ik bedoel, jij was toch de enige die bleef leven? Wat je kunt doen: zoek op Google op "droomsturing" (dit bestaat echt!), en leg een briefje onder je kussen met de vraag wat die droom betekent. Aangezien die droom zich herhaald, kan het een soort "day break" zijn. Vandaar droomsturing, dan kun je een fout die je in je droom hebt gemaakt, goed maken. Doe bijvoorbeeld iets met het meisje.

Ik hoop dat je hier wat mee kunt!

18 februari 2008

Dàt is echt een reactie waar ik wat mee kan! ^-^ Ik ben blij dat je het hebt gelezen en dat je het begrijpt. =)
Dat stuk met het meisje begreep ik eerst echt totaal niet, maar nu je zegt dat het een dochter van m'n vader kan zijn, ben ik er van overtuigd dat je gelijk hebt.
Droomsturing zal ik zeker proberen, bedankt! =3

Thank you so much! ^-^

Angela
25 maart 2008

Een erg late reactie maar goed. Kan het misschien zo zijn dat je je vader verwijt dat hij jullie gezin "kapot" heeft gemaakt? En misschien hebben je zussen en moeder minder of juist meer moeite gehad met de scheiding dan jij zodat je je buitengesloten voelt. Je bent wel in de kamer maar niet in de buurt van je moeder die haar vriend naast zicht heeft, en je zit wel op hetzelfde bed als je zussen, maar bent toch alleen want op een afstand van hen.