Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

raar..

ik..
16 februari 2008

Hee!
ik droomde vannacht dat ik aan de kust van curacou ofzo woonde. en ik was 8 jaar, en mijn zusje(die ik helemaal niet heb) was 5. Ik zag er ook heel anders uit dan normaal, ik was eigenlijk eenheel ander persoon.
maar toen werd mijn zusje ontvoerd en in een ruimte gezet met een klein pakje, daar zat de sleutel in van de deur. en dat pakje werd omringt door slangen.
maar er zat een gat in het plafond en daar kon ik haar door zien en kon ik proberen het pakje voor haar te pakken, maar die slangen beten me steeds en moest ik weer terug naar boven. Ik kon die ruimte boven mijn zusje niet uit (alleen naar benede toe).

ik weet niet hoe, maar we kwamen uit de ruimtes, en toen gingen we naar de zee, waar onze ouders op ons stonden te wachten (mijn ouders zien er heel anders uit dan deze). Mijn vader pakje mij op, en mijn moeder mijn zusje.
Toen gingen ik en mijn vader wandelen, (ik zat op zijn rug) en toen liepen we een huis in. met allemaal trappen. mijn vader wist de weg door het huis. maar toen begon ik een soort toverspreuk te roepen, waardoor het onder in het huis begon te branden. Het vuur ging steeds verder omhoog, en mijn vader en ik vluchtten naar boven.
ergens op een andere trap, zagen we een heks lopen en die ging naar beneden(ze zei ondertussen allemaal dingen tegen zichzelf, een soort toverspreuken ofzo). mijn vader ging via een andere trap naar beneden en leek mij helemaal vergeten te zijn. Ik volgde hem, en hoopte dat de heks mij niet zou zien, maar ze keek op het verkeerde moment omhoog, en zag me dus wel. en toen begon ze heel hard terug te lopen en die spreuken die ze riep, riep ze opnieuw, alleen dan van achter naar voren.
toen werd ik wakker.

weet iemand wat dit betekend?
alvast bedankt!
x