Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom

16 jaar geleden

goedemorgen

graag zou ik een goede uitleg hebben over mijn droom. daar deze droom me nogal bezig houd

we zitten op een begravenis van mijn oom piet. we zitten in de openlucht en ik denk dat het een soort berg is. we zitten op bankjes en iets hoger gelegen staat een altaar. daar is een brancard waar mijn oom op ligt. hij ligt niet in een kist maar er ligt wel een laken over hem heen. als ik naar rechts kijk ligt daar de kist die nog in mekaar gezet moet worden.
op een gegeven moment begint de pastoor of zoiets boven op het altaar te praten. mijn dode oom gaat opeens rechtop zitten en vele mensen schrikken. de begravenis ondernemer zegt dat dit valse lucht is en dat het nog veel vaker kan voorkomen. tot wel in de avond tot ze hem laten zakken in de SCHACHTLIFT.
ze zetten mijn dode oom op de bank links langs me zodat die valse lucht eruit kan. er zit wel een gangpad tussen.
hij geeft nog wel valse lucht maar dan zakt die weer helemaal diep in mekaar. weer leggen ze hem op die brancard met het laken over hem heen.
ik moet samen met wie ik ben (maar weet niet wie dat is) iets pakken in een soort hutje wat vlak achter het altaar staat.
als we daar zijn begint mijn dode oom weer rechtop te zitten maar het gaat er steeds agressiever aan toe. ook naar ander mensen toe en naar ons.
dan word ik me bewust van die droom en dwing me zelf wakker te worden


een paar dagen later droom ik dat mijn broer om de hoek komt lopen. heel eventjes verdwijnt zijn gezicht in dat van oom piet en dan even later is hij weer zichzelf.
De volgende dag word ik wakker met het woord gieter in mijn hoofd.

veel liefs marjo