Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Brand + Geest

Ralph
13 februari 2008

He,

Ik heb afgelopen nacht een rare droom gehad.
Misschien weten jullie wat het betekend. Alvast bedankt.

Wij zouden gaan verhuizen. Ik was toen naar het nieuwe huis gaan kijken. Mijn oom en nog iemand stonden buiten. En ineens breekt er brand uit. Ik weet niet waardoor die brand uitbrak. Maar alles was dicht, de deuren en ramen. Ik weet ook niet waardoor dat kwam, want ik had de deur opengelaten. Dus ik stond binnen voor het raam en mijn oom en nog iemand stonden buiten voor het raam. Ze probeerde vanalles te doen. Ik probeerde het raam in te slaan, maar dat lukte niet. Op een gegevens moment toen ik voor de derde keer het raam wilde inslaan voelde ik een bepaalde kracht over mij heen vliegen, dus ik bukte. En toen viel het glas eruit. Mijn Oom trok me eruit en als ik omkijk zag ik een geest/engels die zwaaide. Ik weet niet wie die geest/engel was

Weten jullie misschien de betekenis van mijn droom??
Bedankt

vd
14 februari 2008

Hey,

Ik weet niet precies wat het inhoudt maar ik heb ooit zo'n zelfde droom gehad.
Ik woonde toen in een huis waar sowieso al een slechte energie zat.
De slechte energie was heel goed te voelen in mijn droom.
Veel dingen kan ik me niet meer herinneren uit de droom maar wel dat inderdaad alle ramen werden dichtgeslagen en dat ik ze met geen mogelijkheid open kreeg. Ik kreeg ook het gevoel dat ik stikte door de slechte energie (of iets wat in de kamer zou hangen). Het was echt een nachtmerrie, het gevoel dat je niet weg kan, dat je vast zit!

Misschien was de geest/engel die jou bevrijdde wel je beschermengel en liet diegene jou weten dat hij/zij voor je klaarstaat.

Groetjes

Tanno
18 februari 2008

Is er misschien ooit een dierbare overleden in je familie- of vriendenkring? Zo ja, dan kan het een "seintje van boven" zijn, oftewel dat die dierbare laat weten dat hij/zij nog om je geeft.