Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vliegtuig crash

10 jaar geleden

Hallo,
Ik zou graag de betekenis van mijn droom willen weten.
Vannacht heb ik een angstaanjagen dehad.

Droom:
Ik heb een vriendin langer tijd niet gezien,dus besluit ik naar der toe te gaan met mijn dochtertje. die vriendin woont een paar straten verderop. Daar aangekomen tref ik haar vader. Die vertelt mij dat zijn dochter er zo aankomt met haar nieuwe auto die hij voor haar zou hebben gekocht. Een blauwe cameleon. Na enkele min. Komt ze aangereden met een vriendin als passagier. Ze groet me hartelijk, en vertelt mijn dochter dat haar dochter bij haar vader is en dat ze volgende keer wel met elkaar kunnen spelen. Daarna stelt ze haar vriendin voor aan mij en mijn vader,en vertelt dat ze met dit meisje een relatie heeft.
Vervolgens komt er 2 vrienden langs en ze hebben het over een feestje en gaan ze weg. Mijn vriendin vraag dan aan mij of ik een opblaas bed heb en ik zei dat het bij mijn moeder ligt. Vervolgens zegt ze mij gedag en verlaat ze het huis met haar nieuwe liefde. Haar vader verlaat even later ook en laat mij en mijn buurvrouw achter in het huis van mijn vriendin.
Ik vertel vervolgens aan mijn buurvrouw en een andere onbekende persoon(niet herkenbaar) dat het raar is dat mijn vriendin lesbisch is,maar dat het misschien goed is voor der.
Even later hoorden wij een passerende vliegtuig over vliegen. Dit vliegtuig klonk dichtbij,laag en vreemd. Ik maak het opmerking; als het maar niet op mijn huis neerstort.
Op dat moment kijken we naar buiten,en zien een vliegtuig dalen...uit de motoren onder de zien wij een ontstekingsvlam. De vliegtuig hangt boven ons portieken complex. Ik begin te gillen 'nee' en roept de naam van mijn vriend en jongste dochter die op dat moment thuis waren. Tergelijkertijd ren ik naar buiten richting huis toe,en besef dat dat geen oplossing was. Mijn buurvrouw en onbekende persoon riepen me terug. Ik ren terug en gaat op de bank staan om te zien waar de vliegtuig neer zal storten. Het vliegtuig stort neer op ons complex, op 2 portieken(deuren) naast het onze. Ik ben op dit moment opgelucht maar in paniek en ben bang dat het vliegtuig zal ontploffen. Mijn buurvrouw probeer mij gerust te stellen,en zegt ze leven nog! Ik pak mijn telefoon,en op dit moment , smst mijn vriend dat ze ongedeerd zijn. Ik vertel hem vervolgens,neem wat luiers, melk en kleding mee, en dat hij naar mijn vriendin toe moet komen maar dat hij wel om moet lopen, dan hoefde mijn oudste dochter er niet veel van mee te krijgen. Op het laatst zeg ik dat hij via het huis van zijn vriend most lopen, dan kon zij met het dochter van die vriend spelen.
Hiermee werd ik wakker.

Vreemde aan dit droom;
Het desbetreffe nde vriendin,spreek ik in het dagelijkse leven nooit. De 2 vrienden die bij haar langs kwamen, zijn 2 oude klasgenoten van mij die zij niet kent . Met die 2 klasgenoten heb ik helemaal geen contact. Ik weet verder niet waar mijn oudste dochter verdwenen is na het gesprek met mijn vriendin. Mijn vriendin woont in het echt ook ik een portiek,in het droom bevinden wij in een eensgezins woning. In het echt woon ik uiterst rechts van het complex, in het droom woon ik uiterst links.(het vliegtuig stortte neer uiterst rechts in het droom). Verder leek het vliegtuig ten tijde van neerstorting geanimeerd.

Ik zit heel erg met dit droom in mijn maag, en vooral het feit dat ik er voor mijn vriend en jongste dochter wilde zijn, en nooit de naam van mijn oudste heb geschreeuwd. Ook heb ik haar na die gesprek met mijn vriendin niet gezien.

Bedankt voor het lezen/uitleggen.