Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Weiland

11 jaar geleden

Ik droomde dat ik op gras liep, ik moest de overkant zien te bereiken. Toen ik keek zag ik een hele grote weiland, en moest omlopen. Ik dacht gewoon dwars te lopen zodat ik niet de hele omweg moest maken. Toen ik op de kale plekken liep, waar het gras zeg maar weg was, was ik me ervan bewust dat ik het een slecht voorteken is in de droom. Ik ben toen op het verse groene gras daarnaast gaan lopen, er lagen ook allemaal obstakels op het verse gras ben er toen dwars over heen gelopen en gesprongen totdat ik de overkant had bereikt.
Daar aangekomen zag ik een kein trapje, daar moest ik van af. Ik was me er ook toen van bewust dat als ik van de trap zou afdalen het een slecht voorteken was. Ik heb het toen ook niet gedaan. Dit is wat ik me kan herinneren.

Iemand?

11 jaar geleden

Hoi Spirituality


Als u door gras loopt dat kale plekken vertoont voorspelt dat ziekte of zakelijke tegenvallers. In de ideale droom is het gras vrij van onkruid of kale plekken. Als u droomt van verdord gras is dit een slecht voorteken.

Het rustig van een trap af lopen geeft aan dat u tegenslagen zult ervaren in zaken en in de liefde.

Ik denk als je het trapje afgaat, dat je problemen tegen zal komen, probeer die problemen aan te pakken en ze niet te ontwijken, ga er voor, los die problemen op, voordat het gras helemaal verdord.

Groeten H@ns.