Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

allemaal verschillend. HELP IEDEREEN

9 juli 2011

Hallo, ik heb vannacht weer een rare droom(en).
ik was thuis, ik wilde mijn fiets pakken maar het slot van de deur ging niet open, en ik zag in mijn huis een bekende jongen zitten,, en ik ben zijn fan.,
dus ik kreeg hem helaas open, want ik wilde dat hij hem open deed. dus hij zat op de laptop.. en hij was aan het skypen. en toen zij hij naar die jongen waarmee hij aan het skypen was : i gotta help this girl with a key. dus hij ging me helpen. en toen was ik opeens op school.. zonder broek aan.. alleeen mijn onderbroek.. gelukkig leek het op een kort broekje. dus toen was ik op de gang.. zag ik opeens een jongen waar ik verliefd op was, en ik zag mijn beste vriendin.. mijn beste vriendin is ook op hem in real life.. alleen ze weet niet dat ik ook op hem ben. dus die jongen roepte dat meisje.. : hey, uhm kom eens.. ik moet je iets zeggen,, ik ben ook verliefd op jou.. maar terwijl hij dat zei tegen haar.. keek hij af en toe naar mij..
en toen ging hij gitaar spelen en zingen voor haar.. en toen hadden ze met elkaar. oke, dus dat was allemaal gebeurd.. ik vond het heel jammer..
we waren op het schoolplein .. ze zaten steeds bij elkaar.. opeens was ik weer ergens anders.. we waren op een kleine rotonde..daar deden we verkeersles :S en ik deed het fout. ik ging te snel,ik fietste over de rand, en ik haalde iedereen in.. wat niet hoorde. :$ maar de leraares zag het niet.
dus we gingen naar de intertoys. en daar moesten we schoenen kopen. ik was met een meisje die mij heel lief vindt,, alleen ik vind haar niet lief.
we gingen dus schoenen zoeken.. ik zei steeds: kyk, dit hoort wel bij jou ;) zij zei: ja! dankje die ga ik kopen.. dus,,, ik had maar een schoen in mijn hand.. die andere zag ik niet.. maar ik ging verder zoeken.. opeens was ik met mijn andere beste vriendin.. : Melissa.. wij gingen samen zoeken naar schoenen enzo.. we hadden veel lol .. toen zij iets had gevonden, ging ze betalen en ging ze weg.. ik had niks.. totdat ik iets vond wat ik leuk vond. stiften en pennetjes.. maar dat kosten $15,- euro. en ik had 3 euro.. dus ik ging betalen.. maar ik betaalde met nep geld. de kassasier had het niet door. maar toen zei ze: het kost 15 euro maar je hebt tekort gegeven.. dus toen had ze me een brief meegegeven.. dat ik over een paar JAAR moest betalen.. dus ik ging naar mijn vader en moeder.. die stonden op me te wachten.. maar hoe wisten ze dat ik hier was..? raar :S.
\dus toen hadden we opeens een nieuwe auto. echt heel mooi! we gingen met een lift naar boven naar onze auto. wwe gingen naar mijn oma..Nu ander onderwerp : midden in deze hele rare grote droom had ik ook iets gedroomd.. maar vergeten opteschrijven.. dus hier komt tie:
we waren onder de douche bij gym.. en toen was er opeens een klein jongetje en die ging een gemeen meisje weg pesten.. dus hij rende weg.. en toen lag er opeens een handdoek van iemand op de grond.. hij was zwart.. dus ik ging de kleedkamer in. en zei: van wie is deze handdoek.. en toen zij ze VAN MIJ !:D
en dat was mijn droom..
doei!
a.u.b. snel betekenis..