Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemde droom, wat zou het betekenen?

11 jaar geleden

Ik had vanacht een super vreemde droom, ik heb wat lopen googlen en ik kan echt niet vinden wat het zou betekenen, misschien kunnen jullie je mening erover geven. maargoed hier komt de droom;

Het begon ermee dat ik met me huidige vriend de trein naar het noorden zou nemen. Toen kwamen we terecht in de verkeerde trein die naar het zuiden ging, en tot mijn verbazing.. (misschien ook geluk wat ik me kan herinneren) was daar mijn ex-vriend met zijn huidige vriendin.

Even wat achtergrond informatie over mijn ex-vriend, we hebben maar een hele korte relatie gehad van 3maanden waar een zomervakantie tussen zat en die was gewoon te lang voor zo'n sprille relatie. Dus toen heb ik het uitgemaakt, hier kreeg ik ongeveer een jaar later ontzettende spijt van! ik probeerde hem terug te krijgen en het leek ook alsof hij dit ook wel wou totdat ik ineens een berichtje kreeg dat hij zich toch niet tot mij aangetrokken meer voelde! toen brak echt mijn hart ik wist niet wat ik moest doen blablabla het hele geneuzel. Nu studeren we allebei en ik zie hem eigenlijk nooit meer, een paar weken geleden zag ik hem toevallig sinds een jaar weer. Maargoed verder met mijn droom.

Goed we zaten dus in de trein, en mijn ex praatte best wel veel tegen mij, maar ik wist niet echt goed wat ik terug moest zeggen omdat zijn vriendin er ook bij zat en er obviously echt een spanning/vonk tussen ons was. Toen we bij zijn eindbestemming waren namen me vriend en ik de goeie trein.. toen 's avonds zaten we weer in de trein (vraag me niet wat er in die tussentijd is gebeurd want dat heb ik niet gedroomd). Het was in mijn droom heel prettig om weer met me ex te praten, ik had ook heel weinig oog voor me huidige vriend. Terwijl ik echt dol op hem ben in reallife.

Maargoed ik weet niet goed wat ik hiervan moet vinden en wat voor betekenis het is, graag jullie mening!!