Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Trap van boeken

10 jaar geleden

Ik ben erg benieuwt wat deze droom betekend!

Ik bevond me in een ontzettend grote vooral hoge kathedraal/bibliotheek met twee ontzettend hoge trappen. De trappen bevonden zich achter in de kathedraal/bibliotheek ze stonden naast elkaar en liepen naar een soort van balkon in het midden, de trappen hadden de vorm van een spiraal met een enkele omwenteling. Ik liep de rechter trap op, de trede waren gemaakt van boeken, geen idee wat voor boeken het waren maar het waren oude grote boeken. De afstand tussen de treden was zo groot dat het goed zou kunnen dat je er tussendoor viel als je niet goed opletten. Daar was ik ook erg bang voor (normaal heb ik helemaal geen hoogtevrees). De leuningen waren wel erg hoog en stevig daar kon je dus niet tussendoor of overheen vallen. Ik liep samen met heel veel mensen de trappen op, de mensen voelde aan als bekende en vrienden.

Eenmaal aangekomen op het balkon kon ik verder omhoog kijken, nog twee van deze trappen bevonden zich op dit balkon die uitliepen op een ander balkon met een ontzettend grote deur, Daar ben ik echter nooit gekomen want ik ben naar een heel groot boek toegelopen dat op het kleine schuin-aflopende balkon stond, ook dit boek heb ik nooit kunnen bekijken want ik ben van het balkon afgegleden, gevallen en wakker geworden!

Wat betekend dit...

Sleutelwoorden; boeken, trap, hoogtes, vallen, gebouwen, kerk, deur.
(De woorden heb ik al opgezocht maar daar wordt ik niet veel wijzer van!)

Voor deze droom heb ik die nacht al twee andere dromen gehad, Allebei bevonden ze zich buiten deze kerk, het enige wat ik daar nog van weet is dat het daar niet prettig was, slechteriken, achtervolgingen, donker.. maar in de laatste droom voelde ik me op de hoogtes na best op mijn gemak.

Pepernoot17