Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over iets dat echt gebeurt

Lotte
16 jaar geleden

Hallo,
Verleden week had ik een droom over een inbraak. Ik kwam binnen in een kamer waar alle kastdeuren en alle laden open waren. Alles was eruit gegooid en lag op de grond. Ik werd wakker met een bang gevoel in het midden van de nacht. De volgende morgen kreeg ik van een vriendin een berichtje waarin stond dat er bij haar thuis was ingebroken. Alle kasten waren leeggehaald. Ik stond perplex. Wat heeft dit te betekenen?
Vorig jaar droomde ik ook al dat een vriend van mij was overleden. Enkele dagen later kwam ik hem toevallig tegen en ik vertelde hem mijn droom. Hij zei dat hij de dag dat ik dit had gedroomd een operatie had ondergaan onder volledige verdoving.
Ik voel altijd de gemoedstoestand van de mensen, zelfs als ik deze niet ken. Als ik iemand zie kan ik aanvoelen wat die persoon voelt (heel raar).

16 jaar geleden

Hoi Lotte
De dromen die jij beleeft, zijn telepatische dromen. Jij ontvangt zowel overdag als 's nachts via telepathie ''signalen'' op van mensen, vooral van hen die ''open'' staan, en jij pikt dit op wat zich uit in telepatische dromen

Liefs Lightangel

Lotte
16 jaar geleden

Hallo Lightangel,

Bedankt voor uw reactie.
Ik zou met deze "gave" of hoe ze dit ook mogen noemen, iets willen doen, mensen helpen.
Jammer genoeg ben ik over dit alles niet echt op de hoogte en vind ik het wat gevaarlijk om daar met mensen over te spreken. Meestal uit zich dat in onbegrip en trekken ze dit in het belachelijke.
Ik denk dat ik te open sta om signalen op te vangen. Soms vang ik dingen op die ik niet wil weten en waarvan ik echt schrik heb. Een vriend van mij heeft mij eens gezegd dat ik mij meer moet openstellen en geen schrik moet hebben (dezelfde vriend waarover ik droomde dat hij overleden was).
Hoe kan ik mij meer openstellen voor signalen van buitenaf en hoe moet ik hiermee omgaan?
Als u daarop een antwoord zou weten, zou ik al een fameuze stap verder staan.
Alvast bedankt!

Vele lieve groetjes,

Charlotte

16 jaar geleden

Lieve Charlotte, jezelf MOETEN openstellen mag helaas niet. Het gebeurt spontaan en iedereen moet zijn/haar weg hier in zien te vinden, Als het jouw tijd is zal jij heus wel wat gaan doen met deze gave, maar ga er niet op focussen want ''verkeerde zielen'' kunnen ook op je pad terecht komen. Het is niet zomaar ''iets'' waar je gelijk iets mee kunt doen, bij mij heeft het 10 jaar geduurd EER ik zover was waar ik nu ben..moest echt een hoop leren, en de juiste MEESTER(ES) zit in jezelf..niet in cursussen of boeken, alleen de verbinding met je ''Goddelijk zelf'' wijst jou de juiste weg

Liefs Lightangel

mandy
16 jaar geleden

Lieve Charlotte,
ik heb precies hetzelfde als u heeft .
zelf ben ik nog maar 14 jaar, maar heb nu al 3 dromen gehad die uitgekomen zijn .

p.s. ik heb vannacht een drom gehad en ik zou graag willen weten wat het betekend :
ik was in een winkel en vroeg aan een vriendin van me of ze me tas wou vasthouden, want ik wou make-up testen .
toen ik mijn tas terug had liep ik de winkel uit en het alarm ging af .
me vriendin had dus dingen in mijn tas gestopt .

groetjes mandy

Hassib
16 jaar geleden

Dit is geen grap!!


hallo

k had gisteren een hele raare/enge droom.
Ik droomde over dat ik dood ging maar niet doodgeschoten ofso maar..
Dat ik werd opgehaald ineen soort van Alien schip.
Mijn Vader en moeder speelden ook mee.
Toen ik het mijn zussex/broers wilde vertellen in mijn droomde luisterde niemand daarbij.
Het speelde zich af in mijn eigen schoolkantine..
Iedereen zat erbij...
MIjn vrienden zaten er ook bij.. heel raar allemeaal.
Toen ik het tegen mijn vrienden wilde zeggen luisterde zij ook al niet!
Ik was zo verdrietig dat ik steeds huilde in mijn droom.. dat niemadn naar mij luisterde enzo.

Ik hoop dat iemand mij kan helpe

nica
16 jaar geleden

Hoi Bloempje,

De droom over de dood die je hebt gehad betekend dat je aan het ''groeien'' veranderen bent een nieuwe fase in je leven betreed.
Waarschijnlijk is het belangrijk dit zelf te ervaren teslotte begrijpen ouders niet alles en niet iedereen ervaart dromen als iets belangrijk. Maar dat zijn ze wel...Ook al voelen ze soms negatief er zit altijd veel postitiefs in..
ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen

liefs,
nica

Alen
16 jaar geleden

Hallo Ik Weet Niet Zeker Hoelang Maar Ongeveer 3 Jaar Geleden Ofzo Had Ik Een Droom
Dat Ik In Een Stad Was... En Dat Ik Een Model Zag Lopen Die Werd Gefilmt
Mischien Voor Een Film Ofzo Weet Niet En Die Camera Hangde In Lucht
Deze Zomer.. Was Ik Inderdaad In Die Stad.. En Ik Zag De Zelfde Model En Die Camera Alles Precies Dezelfde !!
Of Er Zijn Nieuwe Films Van 2008 Maar Als Ik Die Kijk.. Lijkt Het Alsoft Ik Ze Al Stukje Gezien Heb In Me Dromen Ofz.. Maar Allemaal Paar Jaar Later Waarom Gebeuren Ze Allemaal Zo Laat? En Niet 1 Weekje Later Ofzo?
Het Lijk Net Of Ik Maar Deja Vu's Krijg Heb Het Al Vaker Met Dingen Gehad

Groetjes,
Alen

Iemand
15 jaar geleden

Je hoeft helemaal geen gave hiervoor te hebben, sommige mensen zijn betere spiritueel aangelegd dan andere.

Als je meer concentreert op het spirituele gebied dan word dromen levensecht, je kunt nog veel meer.

:) Maar dromen zijn geen bedrog, ze brengen in een bericht over. Dit kan met veel fantasy gebeuren maar het kan ook levensecht lijken en gebeuren.

15 jaar geleden
Beheerder

volgens mij gaat dit een beetje over telepatie, over telepatie gesproken, iedereen heeft telepatie, alleen de een wat beter dan de ander, in amerika zijn er zelf mensen bezig om mensen optesporen met hun telepatische contact, ik denk dat je niet bang moet zijn voor telepatisch contact, want je stelt je kanaal van je geest niet open, je praat infeite
met elkaar. Maar de vraag of telepatie spiritueel is is denk toch te beantwoorden, ik denk dat telepatie niet spiritueel is, omdat mensen die niet eens van het bestaan van spiritualiteit afwete onderzoek doen erna en geen rekening houden met de spirituele wereld, bovendien, zou het ook gewoon in de revolutie kunnen zitten en is het gewoon een eigenschap van de mens.

Karen
15 jaar geleden

Vorig jaar droomde ik over brand. Een week daarna stond ik inderdaad buiten, omdat mijn huis in brand stond. Afgelopen nacht droomde ik dat mijn vriend een auto ongeluk kreeg. Ik waarschuwde hem vanmorgen nog voorzichtig te zijn in het verkeer. Een uur geleden belde hij mij in paniek op. Hij heeft een ongeluk gehad. Gelukkig is hij er redelijk goed vanaf gekomen en wordt hij zo meteen thuis gebracht. Afgelopen nacht (ik had een slechte nacht) heb ik ook gedroomd dat mijn zusje in elkaar geslagen werd door haar ex. Vanmiddag kreeg ik te horen dat haar ex het interieur kort en klein geslagen had, omdat hij helemaal over de rooie was. Helaas lijken alleen mijn nare dromen uit te komen. Wat kan ik hiermee doen? Wat betekent dit?

15 jaar geleden

Karen,

Neem rust en probeer kalmte in je zelf te vinden. Ga mediteren, of iets anders wat rust geef. Ga vroeg naar bed o.i.d. Dit werkt bij mij ook altijd. Alleen ben ik in een iets verdere stadium. (ik heb ze zelfs af en toe bewust onder controle) Ik ben hier geen held in. Maar ik kan je alleen dingen aan raden die ik zelf heb gedaan en tot nu toe hielp.

nona
15 jaar geleden

deze droom gaat helaas niet echt over dat het echt is gebeurt.

maar ik droom best vaak dat ik weer bij me ex thuis zit of dat hij bij mij zit.
maar hij heeft al een tijd een vriendin. en in me droom kan ik hem gewoon vast houden en knuffelen en het lijkt dan ook zo echt. ik droom ook vrij vaak dat hij me terug wilt. maar dat zijn vriendin er nog is. hij is onbereikbaar dan op dat moment. echt raar want droom dat vrij vaak,. wat is daar de betekenis van. dat ik verder moet of dat er nog een toekomst in zit. hij was ook heel speciaal voor me.!

15 jaar geleden

Déjà vu is Frans voor `al gezien.`
Déjà vu is een griezelig gevoel of illusie dat iets al gezien of ervaren is dat nochtans voor de eerste maal wordt ervaren.
Als we aannemen dat de ervaring eigenlijk te maken heeft met een zich herinnerde gebeurtenis, dan komt déjà vu waarschijnlijk voor omdat men niet aandachtig was bij de originele ervaring of omdat die ervaring niet goed in het geheugen was opgeslagen.
In dat geval brengt de huidige situatie een herinnering aan van een fragment uit het verleden.
De ervaring kan griezelig zijn omdat het geheugen zodanig versnipperd is dat er geen goed verband kan worden gelegd tussen het fragment en andere herinneringen.
Het gevoel dat iemand al ergens is geweest komt dan ook vaak omdat iemand al ergens is geweest.
Die iemand is gewoon het merendeel van de oorspronkelijke ervaring vergeten omdat er niet was opgelet de eerste maal.
De originele ervaring kan zelfs maar seconden of minuten eerder zijn voorgevallen.
Dèjà vu kan echter ook te wijten zijn aan afbeeldingen of levendige verhalen die men jaren eerder heeft gezien of gehoord.

nona
15 jaar geleden

jaa maar wat bedoel je precies met Déjà vu? is die dromen die ik over hem heb een Déjà vu of betekent dat gewoon wat anders?

piper
15 jaar geleden

ik heb een vraag ik droom over dingen die later uitkomen ik zie ze soms precies maar soms niet dan is het een andere situatie maar ze komen dan wel op hetzelfde neer.
ik kan op een bepaald niveau horen wat iemand denkt en soms weet ik wie er belt.
ik kan ook communiceren met dieren ik voel dieren goed aan en mensen.
mijn dromen was uit gzet omdat ik er bsng voor was maar sinds 1 jaar droom ik weer maar ik ben er nu niet meer bang voor.
mijn vraag is of er een boek is waar paranormale gave in staat dus welke er zijn en hoe je ermee om moet gaan.
ik weet zelf nog niet goed hoe ik ermee over weg moet gaan en hoe je de gave noemt die je kunt hebben

Lara
15 jaar geleden

Hoooi!
Ik heb eens gedroomd dat mijn broertje, Milan, een speciaal soort iets kreeg op zijn DS.
De volgende dag gebeurde precies hetzelfde als wat ik had gedroomd.
Raar he!

Lara

Shannon
15 jaar geleden

Ik heb een vriendin, en haar opa is al 2 of 1 jaar al dood.
Maar mijn vriendin denkt de laatste dagen over hem en haar moeder ook.
Maar ik droom ook over die opa , en ik weet het niet maar volgens mij wil hij wat zeggen.
ik weet niet wat maar ik wil niet met hem echt praten maar toch wil ik weten wat.
Weet u misschien hoe ik erachter kom wat hij wil zeggen. ?

Groetjes Shannon

alain
15 jaar geleden

Ja,

Dat heb ik ook wel eens vaker is echt heel raar:S.
Ik weet niet waardoor het komt of ik weet er niet meer vannaf?

evelyn
15 jaar geleden

hallo,
ik ben reeds 10 jaar gescheiden en heb al 8 jaar geen contact meer met mijn ex
ik heb nu een schat van een man,
toch komen die vervelende dromen weer,
ik woon enkele dagen bij mijn ex, terwijl ik met mijn man getrouwd ben, het is in het oude huis van mijn ex en mij
we gaan gewoon met elkaar om,zoals vroeger, druk enz,
op een bepaald moment,besluit ik naar mijn man te gaan en verlaat mijn ex,(hij wist dat het maar tijdelijk was)
ik probeer mijn ex te bellen maar dat gaat moeilijk
uiteindelijk ga ik naar mijn man,en vind daar terug de rust,
deze droom droom ik toch wel 3 keer per week, al verschillende jaren
als ik wakker word, ben ik toch zo blij dat ik bij mijn man lig

Nathalja
15 jaar geleden

hoi evelyn,
misschien is het omdat je niet helemaal over de scheiding heen bent,
Ik weet natuurlijk niet of je misschien op een vervelende manier van elkaar bent gescheiden, maar als dat zo is kan het zijn dat je toch ergens (onbewust) het een nare ervaring vind en daar toch met je ex over wilt praten.
Groetjes en succes ermee

tim
15 jaar geleden

halloo

ongeveer 4 maand geleden is mijn hond is overleden omdat hij zijn hele oren onstoken had.
Ik was heel gek op hem. twee weken voordat hij was overleden had ik een droom. mijn moeder zei in die droom dat mijn hond nog maar twee weken zou leven. ik schrok hier erg van en heb dit ook niet aan mijn moeder verteld.
precies twee weken erna op de zelfde dag. had mijn vader hem inlaten slapen bij de dierenarts.

kan iemand mij helpen met deze droom??

groetjes tim

pamela
15 jaar geleden

ik droom zo vaak maar soms is voel ik ook echt en de droom is dat ik droom over dat ik in mijn moeder huis ben
en komen de buurvrouw langs voor een kopje suiker
maar plots hoor je een rare stem hij pakt me
en gooide me weg en wat hij deed voelde ik ook
echt of dat een haai je gaat bijten in je droom en dan zie je
waar die in je droom heeft gebeten
wie kan mij helpen

Isabella
15 jaar geleden

Sorry maar niemand neemt jouw berichtje nog serieus met zoveel hoofdletters ;)

pamela
15 jaar geleden

ik doe niet aan hoofdletters en aan wijs neuzen heb ik niets aan ik wil dat iemand kan helpen en niet over oe ik schrijf





Deze discussie is gesloten.