Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vreemde droom, kan iemand mij uitleg geven hierover aub?

11 jaar geleden

Beste mensen, hier volgt mijn vreemde droom!
-
Het was eind van de middag, ik keek uit op heel veel zwanen op een meer, 2 x een paar, die steeds onder water gingen en naar boven kwamen, zij waren dichtbij en volgens mij blij, verderop zag ik zeker 7 kleinere zwanen die met elkaar spatte en speelden!

Op het stukje grond waar ik stond verbaasde het mij dat overal zoveel zwerfafval was en ik vond het vreselijk voor die arme dieren (er lag geen vuil in het water, maar soms, als de 2 voorste zwanen onder water gingen, leek het wel alsof er modder was, maar als ze boven kwamen was het schoon en zij gewoon mooi wit!). Ik weet niet meer of ik het op ging ruimen of niet. Maar begreep niet waarom men zoveel troep achter liet!

Vervolgens zag ik een soort van gedenkteken, met tekens die ik niet begreep, men (niemand gezien, werd mij gewoon gezegd) vertelde mij dat dit voor een zwerver was die veel had gedaan, ik knielde neer en bekeek het, zag veel tekens en dingetjes die ik niet meer weet (blijkbaar niet zo van belang) deed een gebedje voor die zwerver en ging verder, zag een grote, zilverkleurige dubbele koelkast staan waarvan 1 deur behoorlijk openstond, liep er naartoe denkend, wie laat nu die deur open staan, al die kou gaat eruit zo en er ontwikkeld zich zo veel ijs en deed hem dicht!

De rest is niet duidelijk, dus niet zo van belang denk ik!

Ik werd wakker en dit herinnerde ik mij!

Ik hoor graag van jullie wat dit kan betekenen.

Liefs,

Carmen