Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Willen jullie deze droom uitleggen aub?

4 juni 2011

Ik liep in een hele lange gang, alle mensen liepen de andere kant in. Ik kwam mn moeder een paar keer tegen, maar die deed raar naar me. Een vriendin van me, die liep de hele tijd achter me. En de mensen die ik tegen kwam vond ik allemaal niet aardig. Na een tijdje kwam ik een andere vriendin tegen, die tegen me zei "ik zie er echt rommelig uit", waarop ik zei "nee, je ziet er juist leuk uit". Vervolgens liep ik weer verder tegen de stroom in, toen ik onbekende jongetjes tegen kwam die iets van "Everybody is looking at me" aan het zingen waren.

En toen werd ik wakker.

5 juni 2011

Hoi Evy

Een lange gang is eer stuk levens weg van je zelf, met allerlei indrukken die je op doet zoals je moeder die niet leuk tegen je doet en een vriendin die zegt dat je er leuk uitziet en een paar jongens die zingen van iedereen kijkt naar mij.

Wie in de droom zijn eigen moeder ziet heeft in het waakbestaan gebrek aan zelfbewustzijn.

Wat wil dat zeggen, dat je je zelf wat hoger schatten moet, meer je zelf laten zien en nemen waar je recht op hebt als mens.

Kijk maar of je er wat aan hebt.

Groeten H@ns.

5 juni 2011

Dit past inderdaad heel goed bij me. Ik heb een hele tijd lang heel erg last gehad aan gebrek aan zelfvertrouwen en gunde mezelf niets. Het word gelukkig al wel beter, en ik werk eraan :)