Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lampen niet aan te krijgen

Annelies
13 januari 2008

Hallo,
Ik en mijn dochter dromen over dat we s'nachts de lampen niet aan kunnen doen. We kunnen ze met geen mogelijkheid aan krijgen. Dat is een angstig gevoel. We zijn sinds kort verhuisd, en ik droom het nu niet meer. Maar mijn dochter wel. We zijn geen van ons tweeen, bang in het donker. Daarom vinden wij het ook zo vreemd. En dat we het allebei hebben....Wie weet iets?
Groetjes Annelies

Ciska
22 januari 2008

Hoi annelies

Die droom heb ik ook meerdere malen gehad... Ik heb namelijk last van claustrofobie. Als het helemaal donker is voel ik me eigen opgesloten en daardoor angstig. In mijn droom krijg ik het licht ook niet aan. Dat droom ik altijd als ik bv op een te kleine kamer lig. Meschien heb je er wat aan.

Greotjes Ciska

Rosanne
24 januari 2008

Lampen

Een zwakke, gedimde of onverlichte lamp duidt erop dat je je overweldigt voelt door emotionele kwesties. Je bent de weg mischien wel even kwijt.


Groetjes Rosanne

Tessa
25 januari 2008

Ik heb deze droom ook een aantal keren gehad.

Lightangel
26 januari 2008

Lieve mensen, als je droomt dat je geen lamp aan krijgt, symboliseert dat je geestelijke energie vast zit en je niet meer alles duidelijk en helder kan overzien in de situatie waar jij in zit en er niet uit kan komen, je tast in de duisternis...zoek je INNERLIJK Licht!