Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zware Lucide droom

10 jaar geleden

7-5-2011
Hallo,

Ik heb me een paar maanden geleden verdiept in het lucide dromen toen ik dacht er een gehad te hebben. En vanochtend droomde ik iets wat ik nooit zal vergeten.

Ik was ergens in een oud dorp, er was een oorlog aan de hand, het ging om een grote ruzie tussen wie weet ik niet maar ik had er veel meet e maken. De slechte” hadden een atoombom ten grote van een kleine cilinder in hun handen. Ik liep met michael toen dat ding de lucht werd ingeschoten en ter ontploffing wordt gebracht. Meteen bewoog alles langzaam, mensen vielen op de grond. Ik werd wankelig en ga neer. Michael zegt nog wat is er aan de hand wat gebeurt er. Volgende moment werd alles geel en alles zag eruit als een tekening (sketchy). Ik zeg nog tegen michael: “ dit is het dan”(het einde) we gingen dood en toen schrok ik wakker.

Eventjes later viel ik weer in slaap.

Toen had ik mijn eerste zwaar lucide droom want ik wist dat ik in mijn bed lag en er niks kon gebeuren. Ik had daarvoor even in mijn droom op mijn horloge gekeken en naar mijn handen, daarom zag ik dat het geen realiteit was. (daarna heb ik ook in me handen gewreven een aantal keer om te blijven dromen)

Ik weet niet meer precies waar ik was, maar er waren veel mensen en een stuk of 5 bekenden. Michael, R, brigitte de rest weet ik niet meer.
Ik liep met de groep, maar ik wist niet waar ik was het leek wel op GTAIV maar veel kleurijker, want er was ook een verlaten kermis. We stonden daar ik denk bij mezelf dit is lucide dus ik kan alles doen en bedenken wat ik wil. Ik wreef in mijn handen “ riep lamborghini” en hoppa daar stond een dikke lambo.

Het leek wel of hun ook in een lucide droom zaten en dat ze het de volgende dag gewoon zouden kunnen weten, maar dat is onmogelijk.

Ik zei tegen R in mijn droom, dit is toch een droom kom eens hier schatje ik begon haar te zoenen maar ze wilde het niet. Ze zei ja dan is het toch alsnog gebeurt.

De droom leek wel 4 uur te duren terwijl in de werkelijkheid dat maar 1 of 2 uur was.

Ik weet niet alles precies meer maar ik wou iedereen overtuigen dat ze in een droom zaten en als ze dat niet geloofde toverde ik wat tevoorschijn zoals: een pakje sigaretten, een hand vol diamanten, een helikopter zelfs, en een paar glazen vol met bier.
Het moment dat ik wakker werd zat ik in een bar waar ik net die paar gratis bier had gedronken met mijn vrienden en een man die heel erg overtuigd was dat het gewoon de realiteit was. Toen vond ik het denk ik wel mooi geweest en ik werd wakker.


Ik heb een paar dagen geleden iets ergs meegemaakt waarbij ik me misschien wel hulpeloos voelde en bedreigd. Ik werd maandag opgepakt verdacht van een paar zaken. 2 nachten vastgezeten in de cel en nou droom ik dit. Het is wel een hele ervaring want mijn vorige lucide droom was minder lucide. Ik hoop wat reacties te horen te krijgen van jullie.
Groeten1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door WIlliam.