Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

PLEASE HELP!!!!

10 jaar geleden

kan iemand mij helpen? (met de 2e droom het liefst!!!)
ik heb de afgelopen 2 nachten best wel rare dromen gehad en ik wil graag de betekenis ervan weten:

gisternacht:
ik had me die dag al voorgenomen om de volgende dag er een paar oorbellen erbij te laten zetten. (nu heb ik er dus 2 in elk oor)
toen heb ik gedroomd dat ik dat op dat moment zou laten doen. en het gekke was, dat het in de slaapkamer van m'n ouders was. ik moest de oorbellen die ik al in had, eruit halen. het waren niet die ik er normaal altijd in heb. inplaats van dat ze rood of paars waren, was het nu blauw. (ik heb dezelfde oorbellen in deze 3 kleuren, alleen die blauwe heb ik nooit in)

afgelopen nacht:
er was iets dat met school te maken had, want mijn klas en een andere klas moesten waarschijnlijk wat doen voor iets. het was in onze achtertuin, dat weet ik heel zeker. ik zat met een vriendin op een bankje, volgens mij was het een soort piknick-tafel (hebben we niet eens) en zaten wat met elkaar te praten.
in het gras zaten (meende ik) 2 jongens. op 1 daarvan ben ik al sinds begin van dit jaar verlieft. hij zat met z'n handen achter zijn hoofd languit in het gras met de rug naar ons toegekeerd. (hun allebei trouwens, het grasveld leek wel 2x zo groot)
mijn vriendin begon me wat te plagen om hem (doet ze normaal gesproken ook altijd) en zei later: "ga nou even bij hem zitten joh!'"
van het ene op het andere moment zat ik inderdaad voor ze. ik moest om die jongen lachen om 1 of andere reden en ik lag helemaal in een scheur.

(dit gebeurde er ook nog, vind ik best wel vaag)
ik stond met die hele groep in een soort kostuum/boeken winkel. het was er verschrikkelijk druk en het zag er een beetje vervallen uit want het was er nog best donker.
toen stonden we ineens buiten en moesten wat haast maken naar school omdat we anders te laat zouden komen ofzo. om het terrein heen zat een hele dikke muur. het deed me wel wat denken aan die muur van een concentratiekamp waar ik een paar dagen geleden nog was geweest.
we zouden moeilijk door de beveiliging kunnen komen, had ik het idee. iemand uit de andere klas kwam op het idee om op een ouderwetse stofzuiger langs de beveiligling te sjeezen.

kortom:
die droom van afgelopen nacht krijg ik niet uit mijn hoofd vanwegen die jongen. ik zie dit nog wel gebeuren trouwens (op een andere plek natuurlijk, want ik ga over een paar weken verhuizen) omdat het nog best wel echt leek, dat stukje uit de droom.

alvast bedankt!
888Angel8881 keer bewerkt. De laatste keer was 10 jaar geleden door 888Angel888.

somebody
10 jaar geleden

ik denk dat je achter die eerste droom niet te veel moet zoeken.
gewoon dat je het spannend vond nog wat gaatjes te laten schieten.

maar die 2e droom;
-over die jongen; dat je verliefd op hem bent, bij hem wilt zijn.
-over je huis; misschien ga je het missen als je gaat verhuizen.
-over dat concentratiekamp; misschien vond je het wel eng toen je daar was. of gewoon spannend.

echt heel veel moet je hier niet achter zoeken denk ik.
maar is wel altijd interressant om te weten...