Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Waar slaat deze droom op?!

4 mei 2011

Ik ben een meisje van 13 en ik heb te horen gekregen dat ik op mijn 16e een Kaakosteotomie/kaakcorrectie/kaaksplijting moet ondergaan en toen zocht ik er dus vanalles over op (omdat ik wou weten hoe lang ik niet kon sporten ) en toe kreeg ik deze droom;

ik word wakker en er word tegen me gezegt dat ik net een kaakosteotomie heb gehad. Ik wil mijn mond een klein stukje open doen en dat doet heel veel pijn. Opeens ben ik in school in de gang en loop ik naar mijn lokaal. als ik de deurklink aanraak sta ik opeens weer in de gang en sta ik te praten met mijn congierge over bepaalde dingen (prevé zaken...) en dan word ik stil. Hij vraag wat er is , maar ik kan niks zeggen. Hij raakt me aan en ik sta in de gymzaal. Ik ben duizelig en ga dus snel zitten. Ik ruik heel even verbrand plastic , maar dan moet ik naar het bureau van mijn leraar komen (ik kan geen gezichten zien...) en ik sta dus op en ik word heel erg duizelig , ik hou me tijdens het wandelen vast aan alle tavels en kijk naar beneden om te kijken waar ik loop (echt alles draaide). Ik kwam aan bij het bureau en kreeg een papiertje. Ik hield me ondertussen vast aan het bureau. Ik loop terug , nog steeds duizelig. maar als ik eindelijk zit , kijk in naar mezelf , ik kan het briefje niet lezen dus ik kijk om me heen. Er izjn echt heel veel kinderen. Ik moet nog een keer heen. Ik ben weer in mezelf en been weer duizelig. Ik haal weer een briefje en ga weer duizelig terug. Ik zeg tegen mezelf; Goh! Niemand zie dat ik duizelig ben hé? Ik ga weer zitten en schreeuw het dan keihard. Opeens is iedereen weg.

Op dat punt word ik wakker en ga ik opstaan (deed ik niet eens bewust) en word net zo duizelig als in de droom... WAAR SLAAR DIT OP?!?!?!

Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen?
--------------------------------------------------------------------------------------
Liever arm en gelukkig dan rijk en ontevreden.
--------------------------------------------------------------------------------------
Niets is zeker, en zelfs dat niet.
--------------------------------------------------------------------------------------
Neem de tijd...daar is die voor.
--------------------------------------------------------------------------------------

5 mei 2011

Hoi Poedie

Bijna alle dromen over duizelingen, zonder echt wakker te worden met duizelingen, hebben een seksuele betekenis. Meestal zijn het voortekens van zich ontwikkelende problemen op seksueel gebied. De problemen zijn van nature meestal organisch. Wie in de droom alles ziet draaien, daar wakker van wordt en nog steeds alles ziet draaien doet er goed aan eens met een arts te gaan praten. Overigens zou iedereen dat moeten doen die in de droom vaak duizelig of draaierig is.

Kijk maar wat je er mee kan.

Groeten H@ns

jb
6 oktober 2013

Hey,
Ik was aan het zoeken op het internet of ik een verklaring kon vinden over dromen waarin men zich draaierig voelt en ben zo op deze berichten gekomen.
Ik heb al een paar keer gedroomd dat ik enorm draaierig ben (HEEL ERG draaierig), waarbij mijn hoofd en lichaam (in mijn droom) mee draaaaaaien, alles draait, ik zelf en alles om me heen. Moeilijk om uit te leggen, maar enorm vreemd vind ik.
Ook heb ik al een paar maal gedroomd dat ik HEEL dringend naar de wc moet, maar niet in de pot kan plassen omdat ik erg draaierig ben.
Wat zouden deze dromen willen betekenen? Hetzelfde?





Deze discussie is gesloten.