Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lesbisch/keuze

11 jaar geleden

Hallo allemaal,

Ik herinner mn dromen niet vaak maar vanmorgen werd ik wakker en ik wist het nog zooo duidelijk.
Hier komt hij:
Ik ben lesbisch en heb 2 vrouwen één jonge vrouw die zwanger is en een oudere(toch niet onaantrekkelijk). De aandacht gaat in de droom meer naar de jongste. Die gaat om een flim te huren en de oudste komt binnen. Allemaal heel gezellig,of het de normaalste zaak van de wereld is dat partners elkaar zo afwisselen. Toch hoor ik mijn bewuste geest(mijn observator ofzo) zich afvragen of ze het wel van elkaar weten. De oudste gaat om n wijntje te halen en ik ben ff alleen in mijn huis. Ik ga op verkenning in mn eigen huis. Ik zie een soort rosse buurt in mijn hal, er staat een vrouw onder de douch met haar kleren aan en er is een bubbelbad met mensen erin. Ik aanschouw dit allemaal of het de gewoonste zaak van de wereld is. Het vertrek was vreemd maar toch bekend.
Ik kom terug in de huiskamer en mijn jonge zwangere vriendin stond voor het raam te wachten, ze had blijkbaar nog geen sleutel. Ik laat haar binnen en er komen nog een meid of 5 achteraan, allemaal dezelfde types. Ik kreeg de indruk dat het haar vriendinnen waren. Ze was terughoudend en huilde alsmaar. Next thing i know...zat zij in de bus te huilen en ik ren er achteraan, val op mn knieen...ik ben haar kwijt. Om de hoek stopt de bus en we rennen elkaar in de armen...ik aanbidde haar buik, streelde die kuste die. Ik merk op dat mijn spierwitte broek flink onder de modder zit en vond het niet erg omdat dat blijkbaar de prijs is die ik betalen moest om haar terug te krijgen. Mn oudere vriendin stond binnen alles te bekijken, het stoorde haar niet dat ik zó gepasioneerd voor mn zwangere vrouw smeekte. We komen binnen en vertel haar dat mn zwangere monogaam wil zijn. Dus de keuze is duidelijk.

Kan iemand mij wat aspecten uitleggen van deze droom
Alvast bedankt
Fijne, zonnige dag
Voor de duidelijkheid...ik ben hetro ;)

11 jaar geleden

Hoi Peggy

Deze droom gaat helemaal over je zelf.

Wie als vrouw over een zwangerschap droomt zou in het waakbestaan een droom in vervulling kunnen zien gaan.

Het huis in de droom is het symbool voor ons eigen lichaam,. Het is het huis van de ziel, ons eigen ik.

Dromen dat u in de verkeerde bus zit geeft aan dat u de verkeerde wegen in het leven bewandelt. Evalueer uw positie grondig om te bepalen wat de juiste wegen zijn.

(Toch hoor ik mijn bewuste geest(mijn observator ofzo) zich afvragen of ze het wel van elkaar weten)

Ik denk peggy dat je een keus moet maken tussen je twee vrouwlijke eigenschappen, de jongste vrouwelijke wil je niet missen en heeft verdriet terwijl het oudere gewoon toe kijkt.

Daarom staat de douche staat symbool voor geestelijke reiniging. Als we in de droom aan het douchen zijn, willen we ons bevrijden van een geestelijke vervuiling.

In je droom geef je al te kennen dat je monogaam wil zijn.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.

11 jaar geleden

Dank je Hans, ik was zelf ook al aan het uitzoeken geweest. :D
In mijn 'waakbestaan' zoals jij dat zo mooi schrijft, zit ik inderdaad op een kruispunt, tussen jeugdige chaos en stabiliteit. Ik heb heel mijn leven verlangd stabieler te zijn en nu ik voel dat het zo ver is, kan ik mijn flierefluiterij niet opgeven. Monogamie is vanzelfsprekend en daar ik in eerste instantie ook dacht dat het daarmee te maken heb, ben ik er nu van overtuigd dat dat niet zo is, omdat dit voor mij al jaren duidelijk is.
Wat die rosse buurt in mijn hal betekend weet ik nog niet...maar ik ben er achter wat de droom in grote lijnen betekende en mijn proces is goed op gang.

Met zeer vriendelijke groet:
Peggy