Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Terminale mensen "wegbrengen"

saskia25
8 januari 2008

Beste mensen,

De afgelopen tijd droom ik nogal heftig en raar. Nu moet ik er bij vertellen dat mijn vader ernstig ziek is en binnen een zeer korte tijd een levertransplantatie moet ondergaan.

Nu heb ik van het weekend nogal raar gedroomd, het ging zo:

We leefden in een raar huis met een trappetje er voor. Maar als je het huis binnen kwam was alles met groen/gelige tegeltjes bekleed, het was van binnen ook niet echt een woonhuis maar een soort van heel ouderwets ziekenhuis.
Mijn moeder bleek daar op de computerkamer (die wel weer precies zo was als bij mijn ouders thuis) terminale kankerpatienten te verzorgen. Die had ze dan stevig in doeken gewikkeld en voorzag ze dan voor de rest alleen van water.
Dat water moesten we ergens buiten weg halen met emmers. Waar precies dat is me niet duidelijk geworden.
Als de mensen echt op sterven lagen, nam mijn moeder ze weg en bracht ze naar speciale hokjes buiten het huis.
Op een dag was mijn moeder er niet meer en moest ik de verzorging van de patienten op me nemen. Er was 1 man en die wou maar niet drinken en later was zijn water ineens wel op (???) maar het was duidelijk dat hij zou sterven. Ik heb hem dus opgetild en ineens in de man maar zo groot als een grote baby???? Zo raar allemaal. Maar goed ik heb die man die naar buiten gebracht naar die hokjes en daar blijkt dat die hokjes niks meer zijn dan vieze stinkende donkere hokjes. In één van die hokjes stond zelfs een dier, wat voor dier is me niet helemaal duidelijk, maar het lijkt op een geit of zo iets.
Daarna is alles een beetje vaag geworden en ik kan dus ook niet meer vertellen over hoe het nu precies verder zou is gegaan, het is wel verder gegaan, maar dat zijn flarden waar ik niet wijs uit kan worden.

Ik hoop dat iemand mij meer kan vertellen over de betekenis van deze droom.

Alvast bedankt.