Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

terug kerende dromen, lijkt zo echt!

11 jaar geleden

Hallo mensen.

ik heb de laatste paar weken hele echte dromen, althans voor mij lijken ze echt.
Het is dan ook zo, dat als ik wakker ben eventjes bij moet komen.

1e droom: Ik droomde dat ik werd opgesloten, en via een raampje kon vluchten, toen ik me vriend gedag wou zeggen negeerde hij me.
Ik werd wakker in me droom ( ik slaapwandel dus ook heel vaak) in me eigen kamer, mijn ramen waren bedekt met ijzer, ik wou me deur op slot doen, maar me moeder stond me opeens met grote ogen aan de trap te bekijken, en vertelde me dag ik niet kon vluchten.

2e droom: Ik droom ook heel vaak.. dat ik zomaar uit het niets opeens zwanger ben, en dan binnen een week een kind heb, ( zelf heb ik rugklachten al 4 maanden) en dat kwam ook voor in me droom, ik droomde dat voor de rugklachten begonnen ik dus al 5 maanden zwanger was.. was in het ziekenhuis bevallen van een jongetje, en elke keer is het dan ook een jongetje, in mijn droom is die binnen een week volwassen en gaat ie zijn eigen gang.

3e droom: Mijn opa is 14 jaar geleden overleden, zijn vrouw daarvan bijna 4 jaar. Ik droomde dat ik in hun huis was, op zoek ging naar ouwe spullen, tot er politie kwam, ik was aan het inbreken in het huis van de nieuwe mensen die het huis gekocht hebben. Ik zie dan mijn oma naar me kijken en haar hoofd schudden. Als ik dan wakker wordt, droom ik gewoon weer verder er over. Ik ben weer in het ouderlijke huis en zit tv te kijken op de bank.. Weer zie ik mijn oma haar hoofd schudden.

Ik zou graag willen weten wat deze dromen betekenen.
Zoals ik al zei, slaapwandel ik er ook vaak bij, dat ik dan gewoon rechtop in bed tv aan het kijken ben, of rondjes aan het lopen ben door het huis.

Heeft iemand enig idee? Het maakt me een beetje bang al die dromen elke keer weer te dromen.

Liefs Debbie1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door debbie88.