Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kaarsen..?

11 jaar geleden

Aller eerst goedeavond.

Ik had vandaag een hele duidelijke droom.(meestal vergeet ik ze snel. maar dit keer niet)
Het begint zo:

Ik zit in een prachtige auto te praten met me moeder, tante(zus van me moeder) en me zus. Zelf rij ik in die auto.
Het is wel zo dat ik bewust ben dat het niet mijn auto is. En ik zeg dan ook tegen me moeder van dit is echt een mooie auto.(wel 3x)
Me moeder reageert van: Dan moet je maar met de eigenaar trouwen.(Ik kon aan haar stem horen dat ze een grapje maakte)
Wat heel erg raar was, dat we niet wisten wie de eigenaar van de auto was

Op een bepaalde moment parkeer ik de auto voor een kappersalon. En we gaan met z'n alle naar binnen. We bleven niet lang dus gingen weer in de auto zitten. Voor de auto was er een bruine bus. Ik vroeg aan de chauffeur of hij zijn busje wat naar voren wou rijden. Zodat ik weg kon rijden

Opeens werd ik wakker in een kamer met heel veel kaarsen.
Het was een donkere kamer. En er waren paar mensen aanwezig maar ik kende deze mensen helaas niet. (ik had geen ongemakkelijke gevoel bij deze mensen maar vond het toch wel een beetje raar) Eén voor één gingen alle kaarsen uit. Ik probeerde met de laatste paar kaarsen toch de andere aan te steken zodat er wat meer licht aanwezig was in het kamer. Maar ze gingen niet meer aan. Laatste kaars ging precies voor me uit. En ik werd wakker. (deze kaarsen werden niet uitgeblaze, maar gingen vanzelf zachtjes uit)


Meestal denk ik niet veel aan me dromen. Maar dit heeft zo een grote impact bij me gehad. Ik vraag al de hele tijd aan me zelf van wat betekent dit.
Ik hoop dat er iemand is die me kan helpen.

Anders heel erg bedankt voor het lezen van mijn droom. (en sorry voor mijn spelfouten ben niet zo goed in het navertellen van me dromen)

11 jaar geleden

Hoi cherrypiie

Moeders staat voor goede raadgever

Het vervoer staat symbool voor de manier waarop wij ons levenspad bewandelen. De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.
Trouwen staat voor ergens verbinding mee maken ( met je zelf)
.
Branden de kaarsen in onze droom helder en stralend, dan kunnen we in het waakbestaan rekenen op harmonie en liefde. Gaan de kaarsen uit dan geldt het omgekeerde.

Kijk maar wat je er mee kan.

Groeten H@ns.

11 jaar geleden

Bedankt voor je reactie H@ns.