Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bewegende dingen in droom??????

Chrisje
16 jaar geleden

Hallo
Ik heb net ( slaap na een zware bevalling af en toe smiddags nog een poosje) een rare droom gehad. Ik kijk vaker op deze site maar hier snap ik werkelijk niets van!!

Ik was bij mijn ouderlijk huis. Met mijn man. Mijn vader, moeder en broertje waren er ook. We stonden allemaal buiten omdat het zoon mooi weer was. Opeens zien we in de lucht een soort vliegtuig. Blauw, en het leek wel een soort hakenkruis vliegtuig. Ik vroeg aan mijn droom of iemand wist wat dat was, en allemaal dachten we aan een leger-vliegtuig.
Jullie weten denk ik allemaal wel hoe de eifeltoren er uit ziet, even later zien wij allemaal in de lucht een soorrt eifeltoren achtige raketten, vliegtuigen, een zoemend geluid met zich mee brengend. Wij staan in mijn droom allemaal nog steeds buiten om te overleggen wat dit toch kan zijn. We krijgen nu toch allemaal een beetje een beangstigend gevoel. Daarna zie ik een soort orbs in de lucht, lichtgevende bollen die blijven flikkeren en niet van hun plaats verdwijnen. Wij grappen nog tegen elkaar in mijn droom dat dat vast de zielen van de overleden personen in ons leven zijn ( echte leven). Het volgende moment beweegt de maan opeens heel hard naar boven en beneden!! Ik hoor mezelf in mijn droom roepen : Kijk dan, die F***ing maan beweegt gewoon!!! Ik ga naar binnen hoor ik vind dit veels te eng!!!

En toen ik naar binnen liep werd ik wakker...

Is dit een geweldig staaltje fantasie van mijn brein of kan hier iemand toch een betekenis uithalen.. ik heb nog nooit zo raar gedroomd!