Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Achtervolg worden door een REUZENkikker

Koekiemonster
11 jaar geleden

ik heb vannacht echt een hele rare droom gezien,
het begon zo, ik was met mijn klas in een soort van knutsel huis, maar we zagen opeens een kikken, die kikker werd opeens een REUS en ging ons achtervolgen, de hele klas (dus ik ook) gingen op een eindeloze trap rennen, en die trap bleef maar doorgaan terwijl die kikker gewoon achter ons na zat te rennen, op de volgende trede lag ik op mijn buik en toen ging die kikken op me staan en hij zei:''Sorry je weet wat ik dat niet expres heb gedaan'' en rende toen achter de meisjes aan, ik stond weer op en ging mee met de jongens(ben zelf een meisje) en we gingen rennen. rennen.. totdat ik er genoeg van kreeg, ik zag een raam en wou uit deze droom komen dus ik sprong ik viel keihard neer op de grond (deed geen pijn) en alles werd zwart, toen gingen we opeens naar Turkije waar (in mijn droom) Tirol lag ! terwijl Tirol in oosterijk ligt, echt heel weird, dus ik ging toen skiƫn was wel lol


maar een paar dingen uit mijn droom zijn heel erg herkenbaar zoals..
Kikker: heb ik zo vaak in het echt gezien
"sorry je weet dat ik het niet expres heb gedaan'' dat zei een juf toen ze mij ''perongeluk sloeg met de plank''
eindeloze trap: we hebben een paar dagen in een andere lokaal geleerd omdat in ons lokaal verbouwing was, en als we naar die lokaal moesten, had je een hele lange en vervelende trap.
Tirol: omdat gisteren Oh Oh Tirol was, maar ik heb het dit keer niet gezien


Heeft iemand hier een verklaring voor,?
en wat betekent deze droom..

11 jaar geleden

Hallo Koekiemonster

Dit is een achtervolgingsdroom. Je loopt in het dagelijkse leven weg voor iets, een situatie of bepaalde gevoelens. Ik kan me voorstellen, dat als een juffrouw zoiets tegen je zegt en je het idee hebt gehad, dat ze het expres gedaan heeft. Ik denk dat die kikker jejuffrouw moest voorstellen.

En dat je door die eindeloze trap moet gaan. Je baalt er waarschijnlijk van, dat je een vervelende trap moet nemen wegens een verbouwing.

Op vakantie in Turkijke of Oostenrijk. Ik weet niet of die landen iets voor je betekenen, maar misschien heb je behoefte aan een rustpauze of een vakantie.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.
Vriendelijke groetjes
Wolkje

Koekiemonster
11 jaar geleden

Hoi Wolkje,

Tirol ligt in Oostenrijk, en bij een realitysoap:''Oh Oh Tirol'' is in Tirol gefilmd, dus het kan zijn dat ik daardoor Tirol zag,
Turkije is mijn nummer 1 vakantieland en ik ga er dus elke vakantie naartoe..

en idd, ik heb behoefte aan meer rust,

Dankjewel voor het reageren


Groetjes,
Koekiemonster