Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Al 2x gedroom over brand

14 jaar geleden

wie kan me helpen. Vorige week heb ik een droom gehad dat ik in een hotel was aan een drukke weg. in het hotel brak brand uit en ik wist er net op tijd uit te komen. verder ben ik de droom kwijt en weet er niks meer van.

vannacht weer... ik was samen met mijn man en dieren in een bungalow. op een gegeven moment werd de vloer in een bepaald gedeelte heet, heeel erg heet. super snel ben ik al mijn dingen gaan verzamelen, snel spullen pakken, dingen achterlaten? nee toch maar nietm hup we hebben nog wat tijd, toch maar inpakken. Uiteindelijk mijn man gepusht van schiet nu op schiet nu op, we moeten eruit. echt op de valreep waren we eruit, we stonden buiten en een enorme explosie!...

Dit zijn 2 dromen die niet echt grappig zijn om te dromen. wie weet wat ik hier mee moet. heb op deze site al wel onder brand gelezen maar kom er niet helemaal uit.

alvast bedankt.

14 jaar geleden

niemand??

annemarie
14 jaar geleden

Hoi, droomde vannacht ook over brand en kon net ontsnappen.
was met een man en we liepen in een soort weiland en ineens kwam er een brandstorm aan.
wij moesten hard rennen naar een diepe sloot en sprongen erin, onder water was het water helder.
toen we weer boven kwamen was de brand weg.
daarna pakten we elkaar vast en was hij een soort geliefde geworden.
snap er ook niks van?

beide konnen we ons redden uit de brand? maar wat het betekend?

Manilla
14 jaar geleden

Ik ben nu 14, toen ik klein was droomde ik bijna elke nacht over brand ongeveer vanaf mijn derde tot mijn zevende, ik droomde dan dat ons huis afbrandde vaak dezelfde droom op een iets andere manier, (wat ik nu vertel is geen droom) we waren gewoon ergens heen, waarnaar weet ik niet meer maar toen we terugkwamen was er een heleboel gedoe enzo in mijn straat, wat bleek de vuilnisbak van ons was in de brand gegaan, er was geen duidelijke oorzaak maar hij stond dus naast ons huis, onder het raam, als onze buurman het niet had opgemerkt en het niet had geblust was ons hele huis dus afgebrand. na die brand heb ik niet meer over brand gedroomd en er was verder dus niets gebeurt. misschien is in jouw geval ook wel dat er eerst iets gaat gebeuren en dat de dromen dan over zijn. Het hoeft niet heel erg te zijn wat er kan gaan gebeuren ;)

niels bloemhof
12 jaar geleden

Ik ben 10 jaar, en heb vaker de droom gehad dat mijn huis in de brand stond. Vannacht droomde ik dat ik in huis was, en toen stond de hele woonkamer in brand.
ik pakte al mijn spullen en toen werd ik wakker. ik heb het nu al vaak gehad.
wat doe ik eraan? wat betekend het?

B
11 jaar geleden

Ik heb 3 nachten achter elkaar gedroomd over brand. Ik zelf stond niet in brand maar ik zag iedereen voor mijn neus verbranden. Eergisteren werd ik huilend wakker.
Heeft dit enige betekenis?

L
10 jaar geleden

[www.grotebeer.net] probeer deze site over vuur, verbranding en brand.