Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ik zat bij het LEGER ??!

11 jaar geleden

Wow ik had laatst echt een hele vreemde droom.
Ik zat in het leger en het was oorlog. Ik had zo'n geweer en ik moest mensen neerknallen O___o Het gekke is dat ik het hartstikke leuk vond. Ik werd ook wakker met een big smile.

-Kanine1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door kanine.

11 jaar geleden

Hoi kanine

Dromen over een oorlog bijna altijd het gevolg van een conflict tussen gevoel en verstand, of de dromer nu wel of geen oorlogservaringen heeft. Soms hebben we te maken met niet geheelde wonden uit het verleden.

Wie droomt over dienstplicht, terwijl hij deze periode al lang achter zich heeft, of zelfs nooit in dienst heeft gezeten, zou er goed aan doen in het waakbestaan zijn houding en zijn discipline te verbeteren.

Is men in de droom een soldaat die graag met zijn wapens speelt dan is men in het waakbestaan onbezonnen waarbij men steeds alles in de war brengt.

Het schieten in de droom staat symbool voor de beslissingen die genomen moeten worden.

Wie in de droom op een ander schiet wil in het waakbestaan afrekenen met concurrentie. Dit kan ook concurrentie in de liefde zijn

De dood die in de droom verschijnt als gedaante of als gebeurtenis kondigt maar zelden de lichamelijke dood aan. meestal verschijnt een dergelijk symbool in onze dromen aan het einde van een bepaalde periode. Ze kan dus het beste gezien worden als een gedaanteverwisseling van onze psyche.

Het kan zijn dat er voor jou een nieuwe periode aanbreekt, gezien de symbolen, in ieder geval kan zal of moet er iets veranderen.

Kijk maar wat je er mee kan

Groeten H@ns.