Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Bloedstolsels

10 februari 2011

Goedemorgen,

Ik heb vannacht een droom gehad waar ik wel even na het wakker worden over heb zitten denken.

Wat ik me er nog van kan herrinneren is dit.

Ik was in de slaapkamer (volgens mij niet de woning waar ik nu woon of gewoond heb) en ineens vielen er uit mijn vagina allemaal grote bloedstolsels. grote (25 cm) en kleinere. Ik keek naar beneden en het was echt een klein bergje. Ik liep verder en weer vielen er bloedstolsels op de grond. Ik dacht dit is niet goed dus riep mijn oudste dochter van moet je kijken, dit is niet goed hoor. We besloten naar het ziekenhuis te gaan. We melden mijn ex van jaaaaaaaaaaren terug (die ook in het huis was) dat we naar het ziekenhuis gingen. Voordat we weg gingen verstopte ik de telefoon op het balkon gezien ik geen zin had in een hoge rekening omdat het vertrouwen er niet was ivm dat hij vreemd ging en contact had met andere vrouwen. Toen ik en mijn oudste dochter in de auto waren gestapt om naar het ziekenhuis te rijden, hadden we eerst even contact opgenomen met mijn jongste dochter waar zij was om te melden dat ik naar het ziekenhuis moest. Mijn oudste dochter reed naar de plek waar mijn jongste dochter zou zijn, maar we trefden haar daar niet dus wou mijn oudste dochter verder zoeken. Ik met hevige pijn in mijn buik enz, zei laten we naar het ziekenhuis gaan en mijn jongste dochter bellen dat zij dan daar naar toe zou komen. Maar mijn oudste dochter bleef verder zoeken tot we haar troffen. Ze stapte in en mijn buik enz ging echt niet goed. Op gegeven moment omdat ik zoveel bloed was verloren en je steeds zwakker voelt en met de nodige pijn in mijn buik, voelde ik ineens dat er een soort golf naar boven stroomde en evt mijn mond uit wou gaan. Dus dacht dit gaat helemaal mis en dacht hier ga ik het is te laat nou. Ik vertelde dit in de auto van het gaat niet goed ik voel dat het naar mijn mond gaat, kon ik ineens niet meer praten omdat het leek of mijn keel dicht gemaakt werd (of dit nou door die stolsels kwam weet ik niet) maar ik kon niets meer uitbrengen en voelde me langzaam wegtrekken in de zin van het is te laat ik ga (nu dood) en toen werd ik wakker.

Bij het wakker zijn dacht ik wat is dit? Dan kan je nog even verder denken. En bij mij was dat dan waren mijn beide 2 dochters toch bij mijn overlijden. Als we naar het ziekenhuis waren geweest (of ik was op tijd gered, of mijn jongste was niet bij mij geweest) Mijn zoon kwam helemaal niet in de droom voor.

Wie zou mij kunnen vertellen wat dit te betekenen heeft. Je kan soms zo raar dromen.

Groetjes J

11 februari 2011

Hoi j

Bloedverlies duidt op het verlies van liefde, maar geeft ook een noodzakelijk offer van de ziel aan of Bloedverlies duidt op het verlies van liefde, maar geeft ook een noodzakelijk offer van de ziel aan.

Als de eigen dochter in de droom voorkomt dan moet men er rekening mee houden dat de dochter in het waakbestaan een probleem heeft waardoor zij in de droom van één van de ouders verschijnt. Een enkele keer is het een waarschuwing dat ons gedrag tegenover onze dochter enigszins nalatig is geweest.

De vagina ook het teken zijn van kracht en bied zij de kans op een vruchtbaar nieuw begin.

Liggen we in de droom in een ziekenhuis dan hebben we in het waakbestaan problemen die we zonder de hulp van anderen niet kunnen overwinnen. Mogelijk zijn we alleen maar zwaar depressief, maar als we in de droom in het ziekenhuis verzorgt worden staat een snelle verbetering in het waakbestaan te wachten, mits we de hulp van anderen accepteren.

Kijk maar wat je er mee kan.

Groeten H@ns

De mond in de droom kan spreken zonder te bewegen. Vaak zal de mond een erotische betekenis hebben, zeker wanneer het een volle mond betreft. De mond kan alleen in samenhang met de andere droomsymbolen worden uitgelegt.

11 februari 2011

Beste Hans,

Dank je wel voor de reactie.


Ik herken wel wat dingen erin:

- Heftige relatie 3 jaar geleden beeindigd
- Dochter heeft ook wel wat problemen in haar relatie.
- Vruchtbaar nieuw begin ( is dit een zwangerschap? ik heb me laten steriliseren en heb ook geen relatie) of betekend dit misschien nieuwe levens fase?)
- Het ziekenhuis heb ik niet bereikt. Ik voelde me in de auto wegglijden. (het is te laat ik ga nu) en toen werd ik wakker.

- M.b.t een noodzakelijk offer hoe zou je erachter kunnen komen wat dat zou kunnen zijn? (Blijven bidden)

Groetjes J



2 keer bewerkt. De laatste keer was 11 februari 2011 door jolanda.

12 februari 2011

Hoi Jolanda.

Ik denk van een nieuwe levens fase.

Een noodzakelijk offer, is iets wat je los moet laten, ga eens bij je zelf kijken of voelen wat je steeds nog plaagd en probeer dat los te laten, wat je zelf of je lichaam betreft.

De auto geeft je een stukje levens fase te zien van je zelf, dat kan ook betekenen dat je best wat hulp kan gebruiken.

En bidden dat is delen en en loslaten, ik krijg het gevoel dat vaak moet zuchten.

Sterkte en groeten h@ns.

13 februari 2011

Hai Hans,

Het zijn allemaal fases in het leven. Ik heb een slagzin voor mezelf. Aan alle begin komt weer een eind. Is het geen goed eind, krijg je altijd weer een nieuw begin. Is het wel een goed eind, dan heb je gewoon mazzel gehad.

En van elke fase leer je, zo zie en ervaar ik het wel tenminste. En altijd positief blijven, dat trekt je er weer doorheen.
soms niet altijd makkelijk maar, maar daar komt ook weer een eind aan.

Met betrekking het offer: Half december 2009 heb ik een uitval van mijn been gehad, daarna begon mijn andere been en de rest van mijn lichaam raar te doen. Bleek achteraf spanningen te zijn die een uitweg zochten. Gelukkig kan ik nu weer lopen en is de rest ook weer oke. Mijn been/benen zijn nog niet helemaal hoe het moet zijn, maar ga er vanuit dat het ook over gaat. Dat kan ook een deel van loslaten zijn, omdat ik het heel moeilijk vondt te accepteren wat er met me aan de hand was.
Ben bij een psycholoog 4x geweest en 2x bij een maatschappelijk werkster en die zeiden zelfs, jeetje meid wat ben jij sterk en wat ga jij hier goed mee om. Er is niets met jouw aan de hand, jij kan jezelf heel goed helpen. Het is niet eens zo raar dat jouw lichaam je nu hebt gezegt ho stop even time out. Het heeft me aan de andere kant een spiegel voorgezet en me geleerd mijn grenzen te zetten. Dank u wel Vader.

Qua hulp: Ik ben altijd onafhankelijk geweest en misschien ook de trots. Ben door mijn relatie toen der tijd in de schulden gekomen, heb al heel veel afgelost, en nog bezig. Maar ook hier komt weer een eind aan.

Bidden en loslaten daar heb je helemaal gelijk in. Dit weet ik ook, maar soms houdt je onbewust toch dingen vast. Oefening baart kunst zegt men.

Dat ik eventueel veel zucht, heb ik wel veel gehad. Misschien nog wel af en toe onbewust.

Leuk reacties te krijgen, ook al wou ik me eerst niet aanmelden. Ben niet zo een computerfreak. Mbt mijn werk is het anders.

Gr. J



2 keer bewerkt. De laatste keer was 14 februari 2011 door jolanda.

14 februari 2011

Hoi Jolanda.

Je komt er wel.

Groeten H@ns.