Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Meest recente voorval

6 februari 2011

allo, andere leden van Droominfo.nl

Vijf jaren geleden ben ik verhuist naar een ander huis. Toen ik daar woonde ( zal misschien de stress geweest zijn van de examens destijds ) kreeg ik het de laatste paar weken zwaar te pakken met nachtmerries. En dan niet zomaar één, nee steeds dezelfde. Maar die even terzijde.
Vijf jaar ben ik nu ook nachtmerrie vrij grappig genoeg, tot ik gisteren per ongeluk in slaap viel tijdens het computeren.

In mijn droom of beter gezegt nachtmerrie zat ik, grappig genoeg, gewoon te computeren en precies hetzelfde als ik even eerder had gedaan in het echt. Ik was me dus ook niet echt bewust van het feit dat ik sliep. Ik weet nog precies dat een meisje dat ik ken vroeg van 'Goh, even gezellig cammen?'
Nou goed, doe ik wel vaker omdat we elkaar in het echt niet zo vaak zien. Dus cam aan, en laden maar.

Maar toen het beeld ervoor kwam, zag ik dat de cam heel scheef stond. Dus een beetje heen en weer draaien. Toen zag ik dat ik niet de enige was in de kamer. Het welbekende gevoel alsof ik ieder moment aangevallen kon worden verspreide weer door mijn lichaam toen ik zag dat mijn eigen lijf daar in het bed lag te slapen. Ik draaide direct de cam zodat alleen mijn eigen wakkere ik gezien kon worden en voelde een hand op mijn schouder, waarna ik direct mijn ogen losdeed. Dit kan ik gelukkig al een tijd aangezien ik die dromen niet meer wil ervaren.

Weet iemand misschien wat dit is/betekend?