Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

achtervolgd

11 jaar geleden

Hallo

Vannacht droomde ik heel eng. Ik was op mijn werk ( bijbaantje in een restaurant) en ik ging mensen hun drinken geven. Ik weet niet meer waarom, maar ineens gooide ik alle glazen tegen hun aan en zei tegen mijn baas : ik koop wel nieuwe voor je.
Toen ik op mijn fiets stapte om weg te gaan merkte ik dat mijn versnelling op 1 stond. En ik kon zo hard trappen als ik wilde. Maar ik ging niet sneller als een voetganger.
Ik wilde net mijn straat in rijden toen er een meneer zei: woon jij hier? Hij wees naar het huis van mijn buurvrouw ( ook mijn lerares.) Omdat ik hem niet vertrouwde zei ik ja. Toen zei hij; o ik moest nog wat zeggen van jouw baas, zal ik naar binnen komen? Toen antwoorde ik; nee dankje ik moet nu naar iemand anders toe. Hij wilde per se mee met mij en ik vond dat eng. Toen ben ik snel 1 straat verder gefietst maar mijn fiets deed het nog steeds niet goed. Maar hij kon mij toch niet inhalen. Toen heb ik me snel ergens achter een huis verstopt in de bosjes. Ik dacht ook de hele tijd: Hij mag mij niet te pakken krijgen want ik moet glazen voor mijn baas halen. ik weet niet hoe het verder gaat want ik werd hijgend en rillend wakker, en kon voor een paar minuten niet meer bewegen. Ook had ik het gevoel dat hij achter mij stond terwijl ik in mijn bed lag. Altijd als ik zoiets voel dan denk ik bij elk kriebeltje aan mijn been of ergens dat er iemand is. Vannacht ook, ik voelde hele tijd een paar tikjes op mij schouder. Het kan zijn dat ik mij dat inbeeld want dat doe ik wel vaker. maar ik vind dit toch wel heel eng.

er was nog meer in mij droom maar dat vind ik hier niks mee te maken hebben.
weten jullie misschien wat dit kan betekenen?

Rooz