Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

eng

11 jaar geleden

hoi iedereen
Ik heb hier al eens een reactie gepost over rare ervaringen. Ik heb gisteren weer iets raars meegemaakt. Ik liep boven in mijn kamer en ging naar benden. Ik ging toen weer naar boven omdat mijn raam van mijn kamer nog openstond en ik was die vergeten te sluiten. Toen ik in mijn kamer was hoorde ik iets in de gang. Ik ging gaan kijken en plots begon in de logeerkamer mijn muziekdoos te spelen. Nu moeten jullie weten dat dit een oude muziekdoos is gemaakt van porselein. Je moet hier al heel hard aan draaien om er geluid uit te krijgen. BTW, mijn moeder en broer waren benden en er was niemand anders. Ben direct naar beneden gestormd.

11 jaar geleden

Hoi bloemetje


Geesten houden er veel van muziek, dat betekend dat er een goede geest op je kamer was, waar je niet bang voor hoeft te zijn.
Als het weer gebeurd blijf dan even luisteren en zeg in gedachten danh u wel, want zelf moet je hard draaien om er muziek uit krijgen.

Groeten H@ns.

11 jaar geleden

Dankje Hans

Ik voel me opgelucht omdat je zegt dat het een goede geest is. Ik zal de volgende keer proberen niet bang te zijn en gewoon rustig te blijven nu ik weet dat het niet erg is.