Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

opvolgende dromen

Flo
11 jaar geleden

Ik droom al bijna een maand over hetzelfde; eerst begon het gewoon met dingen die ik graag zou willen, een afspraakje met die ene kerel, en de dag later waren we samen in mijn droon, nog een dag later waren we nog iets verder enzovoort... maar deze dromen op zich vormen geen probleem voor mij, want ik geniet er echt van. mijn probleem is eerder dat ik elke dag wenend wakkerword. weet er iemand hoe dit zou komen als ik zo gelukkig ben in m'n dromen?

11 jaar geleden

Hoi Flo,

bedankt voor het opschrijven van je droom.

Zoals je zelf misschien al wel weet hoeven beelden, zoals een man/afspraakje, niet letterlijk een man of afspraakje te betekenen, maar staan ze ergens voor. Ik vraag zelf altijd aan de hoogste Bron van het leven wat een droom zou kunnen betekenen. 

Ik heb het idee dat je droom het volgende betekent:

De hoogste Bron van het leven is opzoek naar je. De man waar je over droomt stelt de hoogste bron voor. Hij is heel voorzichtig en wil alleen verder gaan als jij dat wilt. De hoogste bron van het leven de creator van alles wat bestaat kent jou door en door. Hij is in jou dromen contact met je aan het maken. De hoogste bron, God is niet iets abstracts, maar levensecht. Je kan ook contact met hem maken als je wakker bent. Je zou daar de volgende spreuk voor kunnen gebruiken:

hoogste Bron van het leven
ik ken U niet, maar geniet van U in mijn dromen.
dank u dat U mij op het oog hebt.
Ik wil U leren kennen.
Breng mensen op mijn pad die mij meer over U kunnen vertellen
U heeft mij gemaakt, U kent mij door en door.

Ik weet zeker Flo dat je God zult ervaren dan.

Ik vraag ook de hoogste bron van het leven om iets van jou te laten zien wat ik niet weet. Mocht dit absoluut niet waar zijn of als ik er naast zitten leg het dan gerust op zij!

Ik zie je gamen achter een PC. Je houdt van gamen en bent er super goed in. Ik zie je niet alleen gamen, maar ook mensen de technieken uitleggen. Je bent een geweldige leraar. In jou bestemming van het leven zit een leraar. Als je zelf soms het gevoel hebt dat je anderen niks kan overbrengen, weet dan dat de hoogste bron van het leven jou dat talent heeft gegeven. Je bent een topper!

Als je vragen hebt mag je natuurlijk reageren, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Als deze uitleg je niks zegt of je niet raakt, leg het dan opzij en vraag aan de hoogste Bron God of hij je wilt openbaren wat deze droom zou kunnen betekenen


Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door pimp-your-life.nl.

flo
11 jaar geleden

hai! wow, echt dankjewel voor die uitleg! terwijl ik aan het lezen was geraakte ik écht wel onder de indruk :) van dat gamen is niet echt precies waar,
kost namelijk teveel geld :p maar inderdaad, ik leg graag dingen uit die mij wel lukken
écht dankjewel!

11 jaar geleden

Hoi Flo,

dank je wel voor je reaktie. Sorry als de indruk niet helemaal klopt voor je, maar goed van je dat je verder gaat met de interpretatie ervan. Je bent echt een persoon waar mensen graag van horen hoe iets gaat, in me kaar steekt. Je bent een leraar!

Met vriendelijke groeten,

Maarten
[www.pimp-your-life.nl]